




Çorumlu iş adamları Antalya’da gayrimenkul sektörünü konuştu
Çorumlu İş İnsanları Platformu, Antalya Emlakçılar İş Takipçileri ve Oto Galericiler Esnaf Odası Başkanı İsmail Çağlar'ı ziyaret ederek, sektördeki güncel gelişmeleri ele aldı.
Çorumlu İş İnsanları Platformu Başkanı Halil Güvenbaş ve beraberindekiler, özellikle Antalya'daki gayrimenkul fiyatlarındaki artış ve sektörün geleceği üzerine kapsamlı bir değerlendirme yaptı. Ziyarette gayrimenkul sektöründeki fiyat artışlarının sektörel etkileri, yatırımcı ve tüketici davranışlarındaki değişiklikler, arz-talep dengesi ve ekonomik faktörler tartışıldı. Ayrıca sektördeki sürdürülebilir büyüme stratejileri ve gelecekteki trendler üzerine de görüş alışverişinde bulunuldu.
Çorumlu İş İnsanları Platformu, toplantının ardından sektördeki paydaşların daha bilinçli kararlar alabilmesi adına önerilerde bulundu. Gayrimenkul sektöründeki hareketliliğin tüm paydaşlara fayda sağlaması amacıyla iş birliği ve iletişimin arttırılması gerektiği vurgulandı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan: "Gıda ve alkolsüz içeceklerde yıllık enflasyon bir önceki aya göre 6,7 puan geriledi"
- Antalya’da "Su Hayattır 2025" projesinin protokolü imzalandı
- Antalya’da dağ bisikleti heyecanı yaşanacak
- Dünya Su Günü’nde minikler su kaynaklarının korunması için buluştu
- Büyükşehir’in üreticilere yem desteği sürüyor
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim