Bugün 06 Mayıs 2024 Pazartesi
  • Antalya24 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2398.482
    %0.35
  • Dolar
    32.2398
    %-0.23
  • Euro
    34.6949
    %-0.22

Binali Efe / KONUK YAZAR

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Binali Efe / KONUK YAZAR

Din’den girdi İman’dan çıktı

19 Temmuz 2018 Perşembe 03:17

 Dünya’da da bizim Adnan Hoca’nın kurmuş olduğu güzel kadınlardan mütevellit birçok tarikatlar var. 

Ancak devletin MİT’i var, vatandaşın huzurunu kaçırmaması için emniyeti düşünün, ya bir de devletimizin kolluk kuvvetleri ve istihbarat teşkilatı olmazsa?  Allah korusun  her yerde mantar gibi biter bu tür tarikatlar.

  Ülkemiz çok önceleri defalarca Adnan Hocalar gibi nice tarikat faciaları yaşamadı mı? Kedicikleri seyir etmek zamanla alışkanlık yapmış olsada, güzel bir sözü hatırlatmakta büyük fayda var  Her Millet hak ettiği şekilde yönetilir.  

 El insaf  diyorum, o kadar! 
  Şu son 50 yıl içinde bu kaçıncı rezalet be kardeşim? Devletin istihbarat teşkilatı bu şatafatlı hayatın suyunun nerden geldiğini bilmez mi? Sade vatandaş bile  Yahu ne oluyoruz, bu adam ne yapıyor, emniyet bu Türk gençlerimizi aldatan, dolandıran, cebren tutan, komplo düzenleyen adamlara neden müdahale etmez?  derken...
Hatta, kimilerin bu sorunu ifade etmekten boğazı çatlarken emniyet neden bu kadar geçilmeli müdahale etmesi, şimdilik bir muamma. Devletimiz büyüktür. Bilmediğimiz kim bilir daha neler var neler...

  Lakin, bir vatandaş olarak benim içim acır, kalbim sızlar. Gönül isterdi ki çok daha erken müdahale edilmiş olsun.
Milyonlarca vatandaş aynı şeyi düşünüyor, çünkü bizlerden veya tanıdık bir közümüz da düşürülmüş olabilirdi; hatta öldürüle bilinirdi 

   Adnan Hoca herkese nazar boncuğu dağıtıyordu. Başkan Erdoğan’dan söz ederken kendinden geçer, Bediüzzaman Saidi Nursi derken ağzından bal akar, Milliyetçiliği dile düşürürken destansı anlatır, Atatürk’e toz kondurmazdı.
Hele birde Mehdi Sahibi Zamandan anlatırken ağzından bal damlardı adeta. 
Yahu adamda ne yoktu ki?
Sadece Darvin’in teorisini benimsemez, PKK’yı, bir de İngiliz’i biti kadar sevmezdi. 

  Ama Yahudiliği, Museviliği, Hıristiyanlığı severdi. Lakin  Allah var  Müslümanlığı çok daha severdi, ya da en azından  öyle yansıtırdı  diyeyim.
   Ama  çekirge bir sıçrar, iki sıçrar sonunda yakayı ele verir  hesabı sonunda devletin şefkatli kucağına oturdu.
Adnan Hoca da benzeri SAHTE Cinci, Hacı Hoca takımı gibi, veya takkiyeci Din Alimi FETHULLAH HOCA ( FETÖ) gibi Dinden girer İmandan çıkardı.

  Esasen ben bunların kendilerinden çok, Müslümanlığı kullanan bu şerefsizlerin sorgusuz sualsiz, sorgulamaksızın kanıp peşine düşen aşırı saftiriklere üzülüyorum!

Binali Efe

Bu yazı toplam 2981 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim