Bugün 10 Mayıs 2024 Cuma
  • Antalya16 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2435.237
    %0.23
  • Dolar
    32.2716
    %0.14
  • Euro
    34.7444
    %0.15

Binali Efe / KONUK YAZAR

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Binali Efe / KONUK YAZAR

Diyanet İşleri ve

21 Şubat 2018 Çarşamba 23:40

 Her dinde olduğu gibi Müslümanlıkta da sapık, hain, cahil ve haddini bilmez din hocaları bulunur elbette.
  Ancak… Müslüman dinini kendi kafasına göre yorumlayan böylesi zındık hiç duyulmadı, görülmedi!
 Bu tür örümcek kafalı din adamlarını, Diyanet nasıl kendi bünyesinde barındır cidden hayretler içindeyim! 
Adam; daha önceki sohbetinde kız babalarına seslenerek “Üniversiteye göndermiş olduğunuz kızınız 18 yaşına gelmeden kaşını aldırıyor, pantolon giyinerek erkekleri şehvete getiriyor” diye seslenişiyle zaten potansiyel suçlu olmasına rağmen, nasıl olur ki bu sapığı halen Diyanet bünyesinde barındırarak konuşturursun?

ABC Gazetesine göre; İhsan Şenocak adındaki zat, işlemiş olduğu suçlardan dolayı İçişleri Bakanlığı ve Diyanet’ce açığa alınmış olmasına rağmen tekrar göreve geri getirilmiş” diye yazıyor.  
Adamın kafası dinden ziyade “bel altına” daha çok çalıştığı için yine bir sohbeti esnasında genç kayınvalide olan kadınların şehvet uyandıracağını savunarak bunun erkeklere ”ebediyen haram” olduğunu söylemiş. 
Diyanet olarak bu zındığı nasıl olur da soruşturma sonrası tekrar kadroya alırsın?


Hocanın kafası deyim yerindeyse “Man kafa” Diyanet için de bu tür hayvani ihtiraslar var oldukça, Diyanet saygınlığını kayıp etmeye mahkûmdür. “Adamın fikri neyse zikri de odur” dedikleri örnek, İhsan Şenocak denen kişiye tam uygundur.


   Ey Diyanet… İnsanlıktan nasibini almamış, insan sıfatında görünen bu şeytan kılıklı ahmak adam, Diyanetin resmi memuru olarak, benim inandığım dinime din adamı sıfatıyla benim inancıma ve İslam dini adına konuşması insanları ve dinimizi ne kadar aşağıladığını farkına değil misiniz?


  Sayın Cumhurbaşkanım ve AKP’nin Genel Başkanı, diğer dinlere karşı dinimizi aşağılayan ve dinimizi kirleten bu ve bunun gibi ahlaktan yoksun hocaların hakaret ve iğrenç düşüncelerine karşı neden sesiniz çıkmaz? 
Bu ve bunun gibi yoldan çıkmış, şehvet düşkünü, ahlaksız ve sapıkların din adına bildikleri sadece “göbek ile diz kapağı arası” şeylerden ibaret olması din adına son derece üzücüdür.


‘Biz insanları hayvanlardan ayıran en önemli meziyet utanma ve arlanma duygusudur. Anlaşıldığına göre bu çapkın hocada ne ar ne de utanma kalmış!
Yahu böyle alçaklık, ahlaksızlık olur mu hiç?  Bir insan düşünün ki; Annesi ile bacısı ile kayınvalidesiyle, hatta komşu kızı ve karısıyla tokalaşırken şehvete kapılır mı hiç? 


Diyanet İşleri  bünyesinde hoca olarak adlandırılan bazı cinsi sapık ucubeler, din adına saçma sapan konuşmalarını duydukça; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün niçin, Diyanet Kurumu ve İmam Hatip okullarını kurduğunu daha iyi anlıyorum.

Bu yazı toplam 4719 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim