




Doğu ilçelerinde 31 milyon TL’lik su deposu tadilatı
Antalya'nın doğu ilçelerindeki içme suyu depoları Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından tadilattan geçirilerek, yenileniyor. Yenileme projesi, yaklaşık 31 milyon TL'ye mal olacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, içme suyu depolarında başlattığı yenileme ve bakım seferberliğine doğu ilçelerinde devam ediyor. Yaklaşık 31 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen projede çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.
"188 depo yenilenecek"
Gazipaşa, Alanya, Gündoğmuş, Akseki, İbradı, Manavgat ve Serik'te içme suyunun depolanıp dezenfekte edilerek şebekeye aktarıldığı depoların sağlıklı, temiz ve kesintisiz hizmet vermeye devam etmesi için yapılar içten ve dıştan standartlara uygun şekilde tadilattan geçiriliyor. "Doğu Bölgesi İçme Suyu Depo tadilatı Yapım İşi" kapsamında tüm çalışmalar tamamlandığında 188 adet içme suyu deposu elden geçerek yenilenmiş olacak. Ayrıca bölgede 81 adet yeni su tutucu yapı inşa edilecek.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- CK Enerji 20 okulda ’enerji verimliliği, tasarruf alışkanlığı ve sürdürülebilir yaşam bilinci’ eğitimi verdi
- Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez: "Adalet anlayışımız ortak bir paydada buluşacak"
- Kepez’in 68 mahallesinde "Afet Farkındalık" seferberliği başladı
- Isparta’da Temiz Üretim ve Yeşil Dönüşüm fırsatları
- Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi’ne 5 Yıllık Akreditasyon
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim