

Emirdağ Osb’de Yatırımlar Sürüyor
Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi'ne yatırım çalışmaları kapsamında 2019 yılında sözleşme imzalanan firmalar inşaat çalışmalarına başladı.
Geçtiğimiz hafta 50 kişilik istihdam ile dezenfektan üretimi yapacak olan firmanın inşaat için ilk kazmayı vurmasının ardından, 170 bin metrekare yer tahsisi yapılan dondurulmuş gıda üzerine üretim yapacak başka bir firma daha inşaat çalışmalarına başladı.
Yaklaşık 50 milyon Euro'luk yatırım tutarına sahip işletmenin Haziran 2021 tarihinde üretime geçmesi planlanıyor. Fabrikanın şantiye enerji nakil hattını çekmeye başladığı bildirilirken, üretime geçmesinin ardından yaklaşık 350-400 kişilik istihdam sağlanması bekleniyor.
Emirdağ Belediye Başkanı ve Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Koyuncu, "Bölgenin en gözde Organize Sanayi Bölgesi olan Emirdağ'a yatırım yapan kazanıyor. Fabrika kurulması için aranan tüm şartlar ve devletin tüm imkanları Emirdağ OSB'de yer alıyor. Önümüzdeki yıllarda Emirdağ'daki üretim ülkemizde ses getirecektir. Söz verdiğimiz gibi Emirdağlı hemşerilerime iyi bir gelecek hazırlama çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- 30 METREKARELİK ATÖLYEDE 36 YILDIR ALANYA ŞALVARINI DÜNYAYA TANITIYOR
- AVM'DEN ŞİKAYETÇİ OLDU
- LAĞIM ÇUKURLARI İÇİN SUÇ DUYURUSU
- PARK HALİNDEKİ ARACA ÇARPARAK MOPEDDEN YERE SAVRULAN BİRİ ÇOCUK 2 KİŞİ, SÜRÜCÜNÜN DİKKATİYLE EZİLMEKTEN KURTULDU
- KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURMAYI BAŞARAN SEREBRAL PALSİ HASTASI ADA SU’NUN ANNESİNE KENDİ ELLERİYLE VERDİĞİ ÇİÇEK YÜREKLERİ ISITTI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim


































