

Emirdağ’a Yeni Yatırımlar
Emirdağ Belediye Başkanı ve Emirdağ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Koyuncu'nun girişimleri ile ilçeye yatırımlar devam ediyor.
Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi, yatırımcıların cazibe merkezi haline gelmeye devam ediyor. Yatırımcıların Emirdağ'ı tercih etmesindeki en önemli sebep Emirdağ Belediye Başkanı ve Emirdağ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Koyuncu'nun yatırımcılara sonuna kadar destek vermesi ve yanında olmasından kaynaklanıyor. 20 Ağustos 2019 tarihinde OSB'de yer tahsisi yapılan Necm Kimya Akaryakıt Ürn. Medikal Malz. San. ve Tic. Ltd. Şti. firması yapı ruhsatını alarak fabrika inşaatına başladı.
25 bin metrekare alana kurulacak olan fabrika, tarımsal ürünlerden etanol üreterek bundan özellikle sağlık sektöründe ve hastanelerde kullanılan dezenfektan ve antiseptik ürünler üretecek. Yaklaşık 7 milyon 500 bin TL yatırım tutarına sahip firma aylık 300 bin litre dezenfektan üretmeyi hedeflemektedir. En az 50 personel çalıştıracak olan fabrikanın 2021 yılı içerisinde üretime geçmesi bekleniyor.
"Artarak devam edecek"
Bölgede bulunan yatırımcıları OSB yönetimi olarak sonuna kadar desteklediklerini ve bu tarz katma değeri yüksek yatırımların önümüzdeki dönemde artarak devam edeceğini belirten Koyuncu, Emirdağ'a ve Emirdağ OSB'ye yapılan yatırımların ilçenin gelişimine önemli katkısı olduğunu dile getirdi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- 30 METREKARELİK ATÖLYEDE 36 YILDIR ALANYA ŞALVARINI DÜNYAYA TANITIYOR
- AVM'DEN ŞİKAYETÇİ OLDU
- LAĞIM ÇUKURLARI İÇİN SUÇ DUYURUSU
- PARK HALİNDEKİ ARACA ÇARPARAK MOPEDDEN YERE SAVRULAN BİRİ ÇOCUK 2 KİŞİ, SÜRÜCÜNÜN DİKKATİYLE EZİLMEKTEN KURTULDU
- KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURMAYI BAŞARAN SEREBRAL PALSİ HASTASI ADA SU’NUN ANNESİNE KENDİ ELLERİYLE VERDİĞİ ÇİÇEK YÜREKLERİ ISITTI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim


































