Bugün 27 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya14 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2440.177
    %0.51
  • Dolar
    32.4575
    %-0.23
  • Euro
    34.7559
    %-0.63
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hortumdan zarar gören Demreli üreticilere naylon desteği
16 Mart 2024 Cumartesi 11:23

Hortumdan zarar gören Demreli üreticilere naylon desteği

Antalya Büyükşehir Belediyesi hortumdan zarar gören Kumlucalı üreticilerin ardından Demreli üreticileri de yalnız bırakmadı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi hortumdan zarar gören Kumlucalı üreticilerin ardından Demreli üreticileri de yalnız bırakmadı. Hortum afetinden serası zarar gören Beymelekli üreticilere naylonları teslim edildi.

Kumluca ve Demre'de 5 Mart'ta yaşanan hortum felaketinin ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi yaraları sarmaya devam ediyor. Kumlucalı afetzede üreticilere sera naylonlarını teslim eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri Demre Beymelekli üreticilere de sera naylonu dağıtımı yaptı.

Beymelekli üreticilere naylon dağıtıldı

Hortumun ardından kısa sürede afet bölgesine giden ve hasar tespit çalışması gerçekleştiren Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Hizmet Birimi önünde naylon dağıtımı gerçekleştirdi. Dağıtımda hazır bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Bitkisel Üretim ve Eğitim Şube Müdürlüğünde görevli Ziraat Mühendisi Seyit Emre Bilici, "5 Mart günü Demre ilçemizde bir doğal afet söz konusuydu. Yaklaşık birkaç saat içerisinde uzman arkadaşlarımızla beraber gelip hasar tespitinde bulunduk. Yerinde incelemeler gerçekleştirdik. Bugün itibariyle Demre ilçemizin Beymelek Mahallesindeki mağdur üreticilerimizin sera naylonlarını teslim ettik. Bu teslimlerimiz ileriki günlerde de devam edecek" dedi.

Mağduriyetleri kısa sürede giderildi

Mağduriyetlerinin kısa sürede çözülmesinden memnuniyet duyan Demreli üreticiler de yaralarını saran Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Beymelek Mahalle Muhtarı İbrahim Ünlü, "Kısa zamanda mahallemizden geçen hortum nedeniyle zarar gören vatandaşlarımıza Antalya Büyükşehir Belediyesinin göndermiş olduğu naylonları dağıtıyoruz. Muhittin Başkanımıza her zaman yanımızda olduğu için teşekkür ederiz" diye konuştu.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 1246 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim