




İncirlik Hava Üssü’nde 150 Çalışanın İşine Son Veriliyor
Türk-İş'e bağlı Türk Harb-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Erdal Akalın, ABD'li işverenin İncirlik Hava Üssünde 150, Ankara'da da 10 çalışanın işine son vereceğini bildirdi.
Akalın yaptığı açıklamada, İncirlik'teki ABD yönetiminin Vectrus System Corparation Şirketinde tenkisat yapılacağını bildirdiğini belirterek, "Bu çıkışlar İncirlik Hava Üssü'nden 150 kişi ve Ankara'da bulunan O.D.C bölümünden de 10 kişi olmak üzere 160 çalışanımızı kapsıyor. Böylesi bir tenkisata karşıyız" dedi.
İşçi çıkışlarını doğru ve etik bulmadıklarını söyleyen Akalın, "ABD'li işvereni, daha duyarlı olmaya davet ediyoruz, buna rağmen eğer tenkisat yapılacaksa işverenle aramızda imzalanan toplu iş sözleşmesinin 35'inci maddesi gereğince belirlenen şartlara harfiyen uyulmasını ve kötüye kullanılmamasını talep ediyoruz. Aksi takdirde Türk Harb-İş Sendikası Genel Merkezi ve bağlı bulunan tüm şubelerimizle gereken en sert tedbirlerin alınacağının bilinmesini isteriz" ifadelerini kullandı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Taha Akgül Antalya’da Ziyaretlerde Bulundu
- Yaşam Organ Nakli Merkezinde 'Yeniden doğdum'
- Antalya Serbest Bölgesi ticaret hacminde geçen yıla oranla yüzde 9’luk artış sağladı
- Güzellik yarışmasında birinci seçilip kaybolan köpek bulundu, sahipleri sevince boğuldu
- ASAT’tan turizmin kalbine 125 milyon liralık altyapı hamlesi
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim