

KARDEŞ ŞEHİR NÜRNBERG'DE TÜRK-ALMAN İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI
Antalya’nın kardeş şehri Nürnberg’de faaliyet gösteren MÜSİAD Nürnberg/Kuzey Bavyera Başkanı Haluk Dokur’un organizasyonuyla, Almanya’da iş dünyası, siyaset ve toplum temsilcilerini bir araya getiren “Wirtschaft im Dialog (WiD)” toplantısı düzenlenecek. Toplantı, 23-24 Eylül tarihlerinde açılacak Fach Pack 2025 fuarı kapsamında gerçekleşecek.
Dokur, toplantının amacının ekonomik konuları farklı bakış açılarıyla ele almak, güncel zorluklar ve fırsatlar hakkında bilgi alışverişi sağlamak ve çözüm önerileri geliştirmek olduğunu belirtti.
Nürnberg Başkonsolosu Fatma Taşan Cebeci, Münih Ticaret Ataşeleri Recep Aslan ve Ali Bayraktar ile MÜSİAD Genel Merkezi’nden üst düzey yöneticilerin de katılacağı etkinliği açılış konuşmasını Nürnberg Büyükşehir Belediye Başkanı Marcus König yapacak.
Bursa’dan MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Çınar, Yönetim Kurulu Üyeleri Hilmi Kağnıcı ve İsmail Filizfidanoğlu da etkinlikte hazır bulunacak.
Ayrıca, Almanya Orta Ölçekli İşletmeler Federasyonu (BVMW) ve Serbest Girişimciler Birliği (BdS) temsilcileri, Türkiye’den gelen şirket yöneticileriyle tanışarak iki ülke arasındaki ticari işbirliğini geliştirmek için görüşmeler yapacak.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- VAKIFBANK’IN ESKİ MÜDÜR YARDIMCISININ VATANDAŞLARIN HESABINDAN PARA ALDIĞI İDDİASI
- 77 YIL HAPİS CEZASIYLA ARANAN FİRARİ ŞAHIS, KURYE KILIĞINDAKİ POLİSİN ’YEMEK SİPARİŞİ GETİRDİM’ SÖZLERİYLE YAKALANDI
- ADANA’DA SÜRÜCÜ YAYA GEÇİDİNDE BİSİKLETLİ ÇOCUĞU ÖLDÜRÜP KAÇTI
- MERSİN’DE KADINLARA SAĞLIKLI SINIRLAR EĞİTİMİ
- KIRIKHAN’DA CİP YANDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































