- IMKB
% - Altın
4275.024
%0.01 - Dolar
39.9302
%0.15 - Euro
47.0981
%0.25
- 00:02 - Mitingte Böcek'in mektubu okundu
- 23:43 - Nihat Genç ailesi ve sevenleri tarafından uğurlandı
- 21:46 - Başpehlivan Orhan Okulu
- 21:23 - Oxford'da Parkinson için araştırma ziyareti
- 21:11 - "Köy Survivor" yarışması başladı
- 16:00 - Yabancı uyruklu şahıs kayalıklardan düştü
- 15:36 - Böcek'ten Antalyalılara mesaj
- 15:26 - Miran'dan refah payı isteği
- 15:12 - Aslan çiftçiye saldırdı
- 13:40 - Böcek'in savcılık ifadesi ortaya çıktı
- 00:16 - Avrupa Konseyi ödüllü Antalya Müzesi yıkılacak
- 22:59 - Böcek'e tutuklama kararı
- 19:01 - Yangınlar kenti dumana boğdu
- 18:49 - Alanya'da sıkı denetim
- 17:55 - Soruşturmada yeni detaylar
Ömer Yetgin / BUGÜNLÜK





Kariyer Fuarı…
Fuarlar, kongreler, paneller ve festivaller şehirlerin kültürel ve sosyal yaşantısının yansımasıdır.
Bir şehirde böylesi organizasyonlar ne kadar çok gerçekleştirilirse farkındalık yaratma anlamında o denli etkili bir tanıtım olur.
Antalya’nın ulusal ve uluslar arası arenada turizm kimliğinden öte diğer potansiyellerini ön plana çıkaracak her türlü organizasyonun bu anlamda büyük önemi var.
Akdeniz Üniversitesi de son yıllarda ulusal ve uluslar arası anlamda farklı temaları içeren konularda etkinlikler düzenliyor.
Bunlardan birisi de Kariyer Fuarı…
Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde 13 üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilecek olan Güney Kariyer Fuarı, 10-11 Nisan’da Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde gerçekleştirilecek.
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda düzenlenen Bölgesel Kariyer Fuarları kapsamında yer alan “Güney Kariyer Fuarı’’ (GÜNKAF) Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde ve 13 bölge üniversitesinin paydaşlığında kamu ve özel sektör kurumlarını genç yeteneklerle buluşturacak. 27-28 Şubat 2023 tarihlerinde yapılması planlanan “Güney Kariyer Fuarı (GÜNKAF)”, 6 Şubat tarihli Kahramanmaraş depremi nedeniyle 10-11 Nisan 2023 tarihine alındı. Fuar yeri Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi olarak değiştirildi.
Bu noktadan hareketle; 14 üniversitede öğrenim gören öğrencileri iş dünyası ile buluşturmayı amaçlayan ve Akdeniz Üniversitesi, Alanya Alaattin Keykubat Üniversitesi, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi, Antalya Bilim Üniversitesi, Antalya Akev Üniversitesi, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, Konya Teknik Üniversitesi, KTO Karatay Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi paydaşlığında hazırlanan fuarda, yüzlerce kamu ve özel sektör kurumu gençlerle bir araya gelecek.
GÜNKAF’ta firmalar ihtiyacı olan pozisyonlara uygun öğrencileri tanıyıp iş ve staj imkânı sağlayabilecek. Mülakatlar, eğitimler, seminerler, örnek olay çalışmaları ve atölye çalışmaları düzenleyerek öğrencilerin yeteneklerini keşfedebilecek. Öğrencilere kariyer planlaması konusunda destek olabilecek. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda üniversitelerin hizmetine sunulan hızlı ve doğru istihdamın sağlanması için çevrimiçi bir platform olan “Yetenek Kapısı” platformu ile paydaş üniversite öğrencilerine ve mezunlarına erişim sağlayabilecek.
Tam da bu noktada öğrencilerin kendi yeteneklerinin ‘’farkına’’ varabilmesi, yaşantısına yön verecek kendi özellikleriyle bütünleşik bir yol haritasını çizmesinde yararlı olacak bu tarz organizasyonları önemsiyorum.
ÇIRAĞIN AYDINLANMA DEFTERİGazanfer ERYÜKSEL
Güvensizlik Çağında EkonomiMustafa Yıldıran
NURİ ERKAL'IN ARDINDANGürsel Kaya
Bu şehre sahip çıkabiliyor muyuz?Ömer Yetgin
Trump, Evanjelizm ve Yeni Dünya DüzeniMuharrem Yellice
İçim yanıyorKahraman Köktürk
Kaldırım işgalleri meselesiMustafa Yetgin
ÖLDÜRÜLMESİ GEREKEN ÖLÜLEREşref Ural
Bayram tatilleri; kamu ve özel sektör çalışanı arasındaki derin farklarİSA KAVLAK
CUMHURİYET NEDEN İSTENMEZNuri Sezen
SANAL OFİSRaziye Gök Aktaş
NAZIM’I ABARTISIZ ANMAKYALÇIN DUMAN
MUHASEBECİLERİN HAKLI İSYANIKamil Başkonak
CUMHURHİYET’İMİZİN 100 YILINI KUTLARKEN…Binali Efe
Kemer ve temizlik çalışmalarıAdem Vural
SEÇİMEyüp Koçak
Kesik Minare meselesi…Yusuf Katrağ
Çamlıbel Mahallesi’ne basketbol ve futbol sahası
Akdeniz akşamları ‘Müzik Şehrin Kalbinde’ konseriyle renkleniyor
Yediemin Otoparkları Araç Mezarlığına Döndü, 25 Yıldır Bekleyen Araçlar Var
Antalya’da Bayram Öncesi Marketlerde Etiket Denetimi
Antalya Ekonomisinin Nabzı Tutuldu
Kepez’de Öğrenci Kent Lokantası Hizmete Girdi
Cw Enerji Bayilik Ağını Genişletiyor
Türkiye Kasaplar Besiciler Et Ve Et Ürünleri Federasyonu Başkanı Yardımcı: "İ̇nsanlar Zincir Marketler, Avm’lerin Kilo İle Et Gi
Tel : 0532 474 99 63 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim