

KEPME: "ROMA YOLUNDA İLERLEYEN ’LİDER’ ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARILARI İLE GURUR DUYUYORUZ"
İstanbul Lider Koleji Adana kampüsü Andromeda ve Andromeda Jr. takımları, Mersin'de düzenlenen Uluslararası Fibonacci Robot Olimpiyatları'nda tarihi bir başarıya imza atarak Roma kapılarını araladı.
İstanbul Lider Koleji Adana kampüsü Andromeda ve Andromeda Jr. Takımları 7-8 Şubat tarihlerinde Mersin'de düzenlenen Uluslararası Fibonacci Robot Olimpiyatları'nda başarılı oldu.
Kolejin 1 kilogram Lego Sumo kategorisinde yarışan 3 ortaokul robotik kodlama takımı, Jury Award ödüllerini kazanarak uluslararası jüri karşısında teknik yeterliliklerini, stratejik bakış açılarını ve takım güçlerini başarıyla tescilledi.
Junior Start-up kategorisinde yarışan 2 ilkokul robotik kodlama takımı ise elde ettikleri ödüllerle, İtalya Roma yolunun açılacağı Antalya Şampiyonası'na katılma hakkı kazanarak Adana'ya büyük bir gurur yaşattı.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan İstanbul Lider Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Filiz Kepme, "Roma yolunda emin adımlarla ilerleyen, geleceği kodlayan lider öğrencilerimizi, onlara yol gösteren öğretmenlerimizi ve her daim destekleyen velilerimizi yürekten kutluyorum" dedi.


Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ÖZEL RÖPORTAJ : ARZU TEKİR VE TREEO VC
- ALKOL ALIP ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINA ÇIKTI, PARK HALİNDEKİ 2 OTOMOBİLE ÇARPIP KAÇTI
- OSMANİYE’DE ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINA ATLI TARAFTAR DAMGA VURDU
- GALATASARAY TARAFTARLARINDAN FENERBAHÇE’YE GÖNDERME
- ŞAMPİYONLUK KONVOYUNDAN AYRILAN ALKOLLÜ OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ İLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 1 AĞIR YARALI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































