

Konya Smmmo Başkanı Erdal: “Vergi Dairemizin Destekçisi Olmaya Devam Edeceğiz”
Konya Vergi Dairesi Başkanı Musa Kazım Ünver, Vergi Haftası kapsamında Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını (SMMMO) ziyaret etti.
Konya SMMMO Başkanı Abdil Erdal ziyarette, Vergi Haftasını hep birlikte kutladıklarını ifade ederek, mali müşavirler olarak devlet ile mükellefler arasında bir köprü görevi gördüklerini, Vergi Haftası kutlamalarının vergi bilincinin oluşturulması açısından önemli olduğunu belirtti. Oda Başkanı Abdil Erdal, "Vergi Dairesi Başkanımız Musa Kazım Ünver'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Vergi Dairesi Başkanlığımızın yaptığı ziyaretten büyük onur duyduk. Konya SMMMO olarak bugüne kadar her zaman Vergi Dairemizin destekçisi olduk ve olmaya da devam edeceğiz" dedi.
Vergi Dairesi Başkanı Ünver, gösterdikleri misafirperverlikten ve Konya Vergi Dairesine vermiş olduğu desteklerden dolayı Abdil Erdal'a teşekkür etti.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- 30 METREKARELİK ATÖLYEDE 36 YILDIR ALANYA ŞALVARINI DÜNYAYA TANITIYOR
- AVM'DEN ŞİKAYETÇİ OLDU
- LAĞIM ÇUKURLARI İÇİN SUÇ DUYURUSU
- PARK HALİNDEKİ ARACA ÇARPARAK MOPEDDEN YERE SAVRULAN BİRİ ÇOCUK 2 KİŞİ, SÜRÜCÜNÜN DİKKATİYLE EZİLMEKTEN KURTULDU
- KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURMAYI BAŞARAN SEREBRAL PALSİ HASTASI ADA SU’NUN ANNESİNE KENDİ ELLERİYLE VERDİĞİ ÇİÇEK YÜREKLERİ ISITTI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim


































