

KOSGEB VE TKDK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Toplantının açılışında konuşan Murat Totoş, KOSGEB Antalya İl Müdürlüğü tarafından; Kapasite Geliştirme Destek Programı ve Girişimcilik Destek Programı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Antalya Ofisi tarafından; IPARD III 9. ve 10. çağrıları kapsamında Tarımsal İşletme yatırımlarına sağlanan destekler hakkında bilgi verileceğini ifade etti.

Totoş, “ATSO olarak, devlet desteklerine müracaat edecek olan üyelerimize ve müteşebbislerimize Proje Geliştirme ve Devlet Destekleri Ofisi’miz vasıtasıyla yol gösterici olmaktan memnuniyet duyacağımızı ifade ediyor, toplantımızın gerçekleşmesinde emeği olan tüm kurum temsilcilerine şükranlarımızı sunuyorum’’ dedi.

Atatürk Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda, TKDK Isparta İl Koordinatörü Prof. Dr. Süleyman Gülcü, KOSGEB Antalya İl Müdürü İbrahim Uğur Erkış, TKDK Antalya Ofisi Uzmanı Mehtap Ayşe Köse, TKDK Antalya Ofisi İrtibat Uzmanı Hasan Çoban, Proje Geliştirme ve Devlet Destekleri Ofisi Müdürü M. Şükrü Mısırlı, teşvik ve destekler konularında sunumlar yaptı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- İNSAN TACİRİ SÜRÜCÜYE 300 BİN TL TRAFİK CEZASI
- SERAYA KENEVİR EKEN ŞAHISLAR YAKAYI ELE VERDİ
- 5 BİN TL İÇİN KUZENİNİ ÖLDÜRDÜ, SURİYE’YE KAÇAMADAN YAKALANDI
- ADANA’DA SALYANGOZ MESAİSİ: KİLOGRAMI 35 LİRA
- PARK HALİNDEKİ ARACA ÇARPARAK MOPEDDEN YERE SAVRULAN BİRİ ÇOCUK 2 KİŞİ, SÜRÜCÜNÜN DİKKATİYLE EZİLMEKTEN KURTULDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































