Bugün 28 Mart 2024 Perşembe
  • Antalya21 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2295.671
    %0.87
  • Dolar
    32.3229
    %0.22
  • Euro
    35.1342
    %0.08
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Muratpaşa’nın minik öğrencileri mezun oldu
20 Haziran 2022 Pazartesi 10:23

Muratpaşa’nın minik öğrencileri mezun oldu

Antalya'da, Muratpaşa Belediyesi'nin Çağlayan, Ermenek, Dutlubahçe, Konuksever ve Soğuksu mahallelerinde bulunan kreşlerinde mezuniyet heyecanı vardı.

Antalya'da, Muratpaşa Belediyesi'nin Çağlayan, Ermenek, Dutlubahçe, Konuksever ve Soğuksu mahallelerinde bulunan kreşlerinde mezuniyet heyecanı vardı. Yeni eğitim öğretim yılında ilkokula başlayacak küçük öğrenciler, Dutlubahçe kreşinde düzenlenen mezuniyet töreninde kep giydi ve ilk diplomalarını aldı.

Küçüklerin diploma sevincine aileleriyle birlikte Başkan Uysal da ortak oldu. Dutlubahçe kreşinde mezuniyet töreni, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Üzerinde Atatürk resmiyle birlikte ay yıldızın bulunduğu kırmızı beyazlı kıyafetler içinde sahne çıkan çocuklar, şiirler okudu, şarkılar söyledi.

Başkan Uysal, törende yaptığı konuşmada, çocukların dünyayla rekabet edecek seviyede yetişmesi için okul öncesi eğitimin kalitesinin çok önemli olduğunu dile getirdi. Dünyanın artık buluşlarla şekillendiğini ve dünyanın en zenginleri listesinin programcılar, yazılımcılardan oluştuğunu anlatan Başkan Uysal, "Yenilikçi, sınır tanımayan, ufku çok geniş nesiller yetiştirmemiz gerekiyor. Onların kendi gelecekleri ve ülkemizin geleceği için bu şekilde yetişmesi çok değerli" diye konuştu.

Ümit Uysal, Muratpaşa Belediyesi'nin kreşlerinde çocukları düşüncelerini sınırlamadan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bir hedef olarak ortaya koyduğu "muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkacak" şekilde rekabet gücü olan nesiller yetiştirmek için çabaladıklarını söyledi. Başkan Uysal, bununla birlikte sevgi, saygı, hoşgörü, ülke ve millet sevgisi değerlerini de çocuklara vermeyi hedeflediklerini aktardı.

Başkan Uysal'ın konuşmasının ardından mezun öğrenciler cübbeleri ve kepleriyle sahneye geldi. Veliler o anları cep telefonlarıyla saniye saniye kaydederken Başkan Uysal da öğrencilere ilk diplomalarını verdi.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 4614 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim