

ÖĞRENCİLER ÇİÇEKLERLE İYİLİK MESAJI VERDİ
Mersin'in Anamur ilçesinde, Cengiz Topel İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen farkındalık etkinliği yürekleri ısıttı. Son dönemde okullarda yaşanan üzücü olayların ardından gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler; sevgi, saygı, merhamet ve kardeşlik mesajları verdi.
Değerler eğitimi öğretmenleri ile özel eğitim öğretmenlerinin ortaklaşa yürüttüğü etkinlik kapsamında, Anamur Belediyesi tarafından temin edilen çiçekler öğrenciler tarafından saksılara dikildi. Öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde gerçekleştirdikleri çalışmada yalnızca çiçek ekmekle kalmadı; toplumsal birlik ve beraberliği güçlendirecek manevi değerleri de sembolik olarak toprakla buluşturdu.
Etkinlik sırasında öğrenciler hep birlikte, "kötülük yerine iyiliği ekiyoruz', "nefret yerine sevgiyi ekiyoruz', "düşmanlık yerine dostluğu ekiyoruz', "öfke yerine sabrı ekiyoruz', "korku yerine güveni ekiyoruz', "zorbalık yerine saygıyı ekiyoruz" mesajlarını dile getirdi.
Verilen mesajlarla öğrencilerin; arkadaşlarına, öğretmenlerine ve okul ortamına karşı sevgi, saygı, empati ve merhamet duygularının güçlendirilmesinin amaçlandığı belirtildi. Etkinlik, öğrenciler ve eğitimciler tarafından büyük ilgi gördü.
Okul yönetimi ve öğretmenler ise çocukların akademik başarısının yanı sıra manevi gelişimlerinin de büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, etkinliğin okul ortamında güven, hoşgörü ve dayanışma kültürüne katkı sunduğunu ifade etti.
Öğrencilerin kendi elleriyle diktikleri çiçekler okul bahçesinde sevgi ve umut sembolü olarak yerini alırken, etkinlik eğitim camiası tarafından da örnek çalışma olarak değerlendirildi.


Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- İNSAN TACİRİ SÜRÜCÜYE 300 BİN TL TRAFİK CEZASI
- SERAYA KENEVİR EKEN ŞAHISLAR YAKAYI ELE VERDİ
- 5 BİN TL İÇİN KUZENİNİ ÖLDÜRDÜ, SURİYE’YE KAÇAMADAN YAKALANDI
- PARK HALİNDEKİ ARACA ÇARPARAK MOPEDDEN YERE SAVRULAN BİRİ ÇOCUK 2 KİŞİ, SÜRÜCÜNÜN DİKKATİYLE EZİLMEKTEN KURTULDU
- ADANA’DA SALYANGOZ MESAİSİ: KİLOGRAMI 35 LİRA
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































