

Osmaniye’de Çiftçilere Vişne Fidanı Dağıtıldı
Osmaniye'de çiftçilere ev ekonomisine katkı sağlamak ve ürün çeşitliliğini arttırmak amacıyla 450 adet vişne fidanı dağıtıldı.
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 600 rakım ve üzeri arazilerde dikilmesi amacıyla çiftçilere 450 adet mahlep anaç üzerine aşılı Kütahya çeşidi vişne fidanı dağıtıldı. 5 ilçede 70'er adet merkezde de 100 adet olmak üzere dağıtılan fidanlarla çiftçinin ev ekonomisine katkı sağlaması ve ürün çeşitliliğinin arttırılması amaçlandı.
Çiftçilere 450 adet vişne fidanı dağıtıldığını belirten Osmaniye İl Tarım ve Orman Müdürü Recep Bulut , "Osmaniye'de 600 rakım ve üzeri arazilerde dikilmesi amacıyla çiftçilere 450 adet mahlep anaç üzerine aşılı Kütahya çeşidi vişne fidanı dağıtıldı. İlimizde yaşayan insanların ev ekonomisi ihtiyaçlarını önceleyen bir yaklaşımla önümüzdeki yıllarda da demonstratif faaliyetlerimiz devam edecektir. Yapılan demonstrasyonlarda verimli olan çeşitlerin ayrıca geliştirme projeleri uygulanacaktır " dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- FARKLI ŞEHİRLERDEN GELİP SAHTE KİMLİKLE ADANA’DA KARGO DOLANDIRICILIĞI YAPMIŞLAR: 2 TUTUKLAMA
- MERSİN LİMANI’NDA 280 BİN SENTETİK HAP ELE GEÇİRİLDİ
- KURT KÖPEKLERİNİN SALDIRI ANI KAMERADA: KÜÇÜK KÖPEĞİ BULUNAN KADINI YERE DÜŞÜRDÜLER
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞTİRAKLERİNE OPERASYON: 18 ŞÜPHELİDEN 14’Ü GÖZALTINA ALINDI
- BİR ÇEKİCİYİ KURTARMAYA GİDEN İKİ ÇEKİCİ DE ÇAMURA SAPLANDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































