

RAMAZAN KESKİN: "BAİB SEÇİMLERİ SİYASİ DEĞİL"
Kırmızı Liste Başkan Adayı Ramazan Keskin, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği seçimlerinin ardından bazı basın organlarında yer alan değerlendirmelere ilişkin açıklamada bulundu.
Seçim sürecinin siyasi tartışmaların içine çekilmeye çalışılmasının doğru olmadığını ifade eden Keskin, “Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği seçimleri herhangi bir siyasi görüşün ya da partinin değil, doğrudan ihracatçının iradesinin sandığa yansıdığı bir süreçtir” dedi.
Yürüttükleri çalışma boyunca yalnızca ihracatın gündemiyle hareket ettiklerini vurgulayan Keskin, “Biz bu sürecin hiçbir aşamasında siyasetin parçası olmadık. Tüm odağımız Batı Akdeniz ihracatının gelişimi, ihracatçımızın rekabet gücünün artırılması ve bölgemizin potansiyelinin daha ileri taşınması olmuştur” ifadelerini kullandı.
Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği gibi tamamen mesleki temsil niteliği taşıyan bir yapının, farklı tartışmaların içine çekilmesini doğru bulmadıklarını belirten Keskin, “Bu tür değerlendirmelerin sürecin özünü yansıtmadığını ve ihracatçımızın ortaya koyduğu iradeyi gölgelediğini düşünüyoruz” dedi.
Seçim sonuçlarının farklı anlamlar yüklenerek yorumlanmasının doğru bir yaklaşım olmadığını belirten Keskin, “İhracatçımız kararını verirken siyasi saiklerle değil; sektörünün ihtiyaçlarını, karşı karşıya olduğu sorunları ve geleceğe dair beklentilerini dikkate almıştır. Bu iradeyi farklı alanlara çekmeye çalışmak, ihracatçımıza haksızlıktır” şeklinde konuştu.
Batı Akdeniz ihracatçısının kendi dinamikleri olan güçlü bir yapı olduğuna dikkat çeken Keskin, “Bu yapı; üretimi, maliyetleri, pazarı ve lojistiği düşünen, sahadan beslenen bir akla sahiptir. Bu nedenle BAİB seçimlerini siyasi bir zemine oturtmaya çalışmak gerçeklikle örtüşmemektedir” dedi.
Keskin, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Bizim için dün de bugün de öncelik siyasetin değil, ihracatın gündemidir. Batı Akdeniz için çalışmaya, üretmeye ve katkı sunmaya devam edeceğiz.” dedi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- KRUVAZİYERLE NİSAN'DA GELEN TURİST SAYISI 3 AYLIK YOLCU SAYISINDAN FAZLA
- AŞIRI YAĞIŞLARLA SULAR ALTINDA KALAN TARIM ARAZİLERİNDEKİ HASAR SULAR ÇEKİLİNCE ORTAYA ÇIKTI
- YAŞANAN SEL FELAKETİNDE YIKILARAK 2 GENCE MEZAR OLAN KARAÇAY KÖPRÜSÜ ONARIMI YAPILARAK TRAFİĞE AÇILDI
- 'ANTALYA, OTURMUŞ BİR TURİZM İMPARATORLUĞU'
- HATAY’DA SEYİR HALİNDE OLAN OTOMOBİL ALEVLERE TESLİM OLDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim




































