




Tesk Genel Başkanı Palandöken: “Kredi Erteleme Kararı Sevindirici”
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Korona virüsle mücadele kapsamında Halk Bankası'nın 31 Mart 2020'ye kadar taksit, faiz ve ana parasını ödeyemeyenlerin kredilerini erteleme kararı alması sevindirici" dedi.
Finansal istikranın korunması amacıyla bankaların kredi erteleme kararının esnaf ve ekonomi için sevindirici olduğunu belirten TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Korona virüsle mücadele kapsamında Halk Bankası'nın 31 Mart 2020'ye kadar taksit, faiz ve ana parasını ödeyemeyenlerin kredilerini erteleme kararı alması sevindirici. Esnafımızdan aldığımız görüşler doğrultusunda yaptığımız çalışmalar sonuç vermiştir. Bu kararı alarak piyasanın nabzını rahatlatan yetkililere tüm esnaf ve sanatkarlar camiası adına teşekkürlerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.
Palandöken, "Bu arada özel bankaların da devletin üç bankasını örnek alarak ertelemeye gitmesi çok önemli bir adım olacaktır" ifadelerine yer verdi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- DENİZKURDU-II/2025’te insansız sistemler sahadaydı, komutanlardan "yeni çağ" vurgusu geldi
- Ölümcül Hastalıkların Nedeni Obeziteye 5 Tedavi Yöntemiyle Savaş Açın
- Bakan Fidan: "Texas’tan Ankara’ya uzanan bir güvenlik ağı oluşturmamız gerekiyor"
- ASAT’tan su seviyesindeki değişime karşı müdahale
- Antalya tarımında kayıtlı istihdama yeni model hazırlığı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim