Bugün 16 Ağustos 2025 Cumartesi
  • Antalya29 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4383.338
    %-0.00
  • Dolar
    40.7865
    %0.00
  • Euro
    47.7544
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Toroslar Edaş Hatay’da Yatırım Çalışmalarına Devam Ediyor
30 Haziran 2021 Çarşamba 15:33

Toroslar Edaş Hatay’da Yatırım Çalışmalarına Devam Ediyor

Toroslar EDAŞ, Hatay'da sürdürülebilir ve kaliteli enerji sağlamak üzere yeni yatırımlar gerçekleştirmeye devam ediyor

Toroslar EDAŞ, Hatay'da sürdürülebilir ve kaliteli enerji sağlamak üzere yeni yatırımlar gerçekleştirmeye devam ediyor

Toroslar EDAŞ, 2020 yılında Hatay'ın Antakya, Arsuz, İskenderun, Erzin, Payas, Hassa, Samandağ ve Altınözü ilçelerinin çeşitli kesimlerinde elektrik hattı, aydınlatma tesisi, dağıtım merkezi ve KÖK binaları tesis yatırımlarını tamamladı.

Antakya ilçesi, Serinyol Mahallesi'nde yeni bağlantı taleplerini karşılamak ve elektrik arzı kalitesini artırmak için ilave trafo ve yeni şebeke tesis çalışması tamamlayan Toroslar EDAŞ, Odabaşı Mahallesi'nde de 4 kilometrelik aydınlatma tesisi çalışmasını da bitirerek bölgenin aydınlatma ihtiyacını giderdi.

Toroslar EDAŞ, Arsuz ilçesi Karaağaç Mahallesi'nde, yeni yerleşim yerlerinin enerji ihtiyacını karşılamak için besleme noktası sayısını arttırırken, kesinti süresi ve sayısını minimize etmek ve bölgenin aydınlatma ihtiyacının gidermek amacıyla şebeke yenileme ve ilave tesis çalışmalarını tamamladı.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 1303 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim