

Toroslar’ın Tarımsal Ürünleri Görücüye Çıktı
Toroslar Belediyesi, 15. Mersin Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarında stant açarak, belediye serasında yetiştirdiği tarım ürünlerini görücüye çıkardı.
Mersin'de 15'incisi düzenlenen Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı kapılarını açtı. 8 Mart Pazar gününe kadar açık kalacak fuarda, Toroslar Belediyesi'nin standı da yerini aldı.
İlçeye özgü tarımsal değerlerin tanıtıldığı stantta, belediyenin serasında yetiştirilen ejder meyvesi, mabet ağacı, kahve, safran bitkisi, lavanta, goji berry ve çarkıfelek gibi tarım ürünleri ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.
"Milli ekonominin temeli tarımdır"
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Milli ekonominin temeli tarımdır" sözünü hatırlatarak, üretime dayalı ekonomiyi destekleyen bir anlayışı benimsediklerini söyledi. Tarım fuarının, kentin tarım sektöründeki ihracat potansiyeline katkılar sağlayan önemli bir organizasyon olduğunu kaydeden Yılmaz, "Toroslar Belediyesi olarak bu fuarda belediye bünyemizdeki yetiştirdiğimiz tarım ürünlerini sergiliyoruz. Fuarın, üreticilerimize ve çiftçilerimize hayırlı kazançlar getirmesini temenni ederim" dedi.
Başkan Yılmaz, çiftçinin hem üretim hem de ekonomik yönden gelişmesini amaçlayan projeler planladıklarını belirterek, "Hedefimiz, bölgemize ait ürünlerin yetiştiriciliğinin yaygınlaştırılması, üretimde verimliliğin arttırılması ve Toroslar'ın tarımsal faaliyetlerinin uluslararası standartlara taşınmasıdır" diye konuştu.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- 30 METREKARELİK ATÖLYEDE 36 YILDIR ALANYA ŞALVARINI DÜNYAYA TANITIYOR
- AVM'DEN ŞİKAYETÇİ OLDU
- LAĞIM ÇUKURLARI İÇİN SUÇ DUYURUSU
- PARK HALİNDEKİ ARACA ÇARPARAK MOPEDDEN YERE SAVRULAN BİRİ ÇOCUK 2 KİŞİ, SÜRÜCÜNÜN DİKKATİYLE EZİLMEKTEN KURTULDU
- KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURMAYI BAŞARAN SEREBRAL PALSİ HASTASI ADA SU’NUN ANNESİNE KENDİ ELLERİYLE VERDİĞİ ÇİÇEK YÜREKLERİ ISITTI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim


































