

Worldplast Hair Center Ceo’su Oktay Tüney:"destek Paketleri Sağlık Turizmine Nefes Oldu"
Sağlık turizmi alanında başarılı işlere imza atan Worldplast Hair Center CEO'su Oktay Tüney, devletin verdiği teşvik ve destek paketlerinin pandemi sürecinde sağlık turizmini bir nebze de olsa rahatlattığını söyledi.
Özellikle pandemi başlangıcında karantina süreçlerine bağlı olarak bir çok havalimanının kapalı olması sebebiyle tedavi için ülkemize gelmek isteyen yabancı hastaların sıkıntı yaşadığına dikkat çeken Tüney, "Bu süreçlerden haliyle en çok turizm sektörü olumsuz etkilendi. Sağlık turizmi için devletin verdiği teşvikler, sektörlere sunular destek paketleri iş sahiplerini bu zor dönemde bir nebze rahatlatmış oldu" dedi.
2023 yılı için sağlık turizminde Türkiye'nin 20 milyar dolar hedefi olduğuna dikkat çeken Oktay Tüney, sözlerini şöyle tamamladı:
"Ülkemize turistin girmesi döviz kazancını arttırdığı için bu ve buna benzer iş kollarının daha da arttırılması gerekiyor. Hatta yurt dışında tanıtım danışmalık acentelerin kurulması ülkemizin sağlık sektöründe geldiği noktayı anlatmak için etkili olacaktır. Reklam, acenta gibi yurt dışı faaliyetler devlet teşviki ile kolaylıkla yapılabilir. Bu süreci en rahat atlatmanın yolu devlet -vatandaş işbirliğinden geçiyor."
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- 30 METREKARELİK ATÖLYEDE 36 YILDIR ALANYA ŞALVARINI DÜNYAYA TANITIYOR
- AVM'DEN ŞİKAYETÇİ OLDU
- LAĞIM ÇUKURLARI İÇİN SUÇ DUYURUSU
- PARK HALİNDEKİ ARACA ÇARPARAK MOPEDDEN YERE SAVRULAN BİRİ ÇOCUK 2 KİŞİ, SÜRÜCÜNÜN DİKKATİYLE EZİLMEKTEN KURTULDU
- KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURMAYI BAŞARAN SEREBRAL PALSİ HASTASI ADA SU’NUN ANNESİNE KENDİ ELLERİYLE VERDİĞİ ÇİÇEK YÜREKLERİ ISITTI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim


































