Bugün 19 Mart 2024 Salı
  • Antalya18 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2234.833
    %-0.43
  • Dolar
    32.3364
    %0.08
  • Euro
    35.1115
    %-0.27
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AESOB Başkanı Adlıhan Dere ikinci kez TESK Yönetim Kurulu’nda
30 Eylül 2022 Cuma 15:23

AESOB Başkanı Adlıhan Dere ikinci kez TESK Yönetim Kurulu’nda

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESK) 21. Olağan Genel Kurulu'nda yönetimdeki...

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESK) 21. Olağan Genel Kurulu'nda yönetimdeki yerini koruyarak listedeki tek Antalyalı isim oldu.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESK) 21. Olağan Genel Kurulu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Geçmiş dönemde de TESK yönetiminde Antalya'yı temsil eden Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere yönetimdeki yerini korudu. Seçim sonrası Bendevi Palandöken ve Adlıhan Dere yaptıkları açıklamada, dün olduğu gibi yarın da tüm esnaf camiasına eşit mesafede hizmet etmeyi sürdüreceklerini vurgulayarak, "Esnafın daha iyi koşullarda hizmet verebilmesi için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Türkiye genelinden 13 mesleki federasyon ve 82 esnaf odalar birliği delegelerinin katıldığı genel kurulda Bendevi Palandöken'in başkanlığında Yönetim Kurulu Asil Üyeleri Mehmet Burhan Aksak, Fevzi Apaydın, Zekeriya Mutlu, Alican Ebedinoğlu, Adlıhan Dere, Şevket Keskin, Güven Aksoy, Bedir Limon, Abdülkadir Teksöz, Halil İbrahim Balcı, Talat Dinçer, Kadir Durmuş, Fehmi Erdem ve Ahmet Kuybu oldu. Denetim Kurulu Asil Üyeler ise Bahamettin Öztürk, Ahmet Aydan, Şevket Memiler, Bayram Karakaş ve Doğan Ceylan oldu.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, "TESK 21. Olağan Genel Kurulumuzda güven tazeleyerek yeniden genel başkan seçilen Başkanımız Sayın Bendevi Palandöken'i, Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Antalya delegesi olarak her zaman sayın genel başkanımızın yanındayız. Hep birlikte esnaf ve sanatkârlarımıza yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz. Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı olarak şahsıma yeniden Yönetim Kurulu Üyeliği görevini veren Sayın Genel Başkanımız Bendevi Palandöken'e şahsım, yönetim kurulu üyelerimiz ve Antalya'mız adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Genel Kurulumuzda bizlere destek veren başta Antalya delegasyonumuz olmak üzere tüm delegelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, Genel Kurulumuzun başta esnaf ve sanatkârlarımıza, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 1290 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim