

Aesob Başkanı Dere'den Öğretmenler Günü Mesajı
ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Adlıhan Dere, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Adlıhan Dere, bir milletin milli ve ahlaki yönden güçlü olmasında öğretmenlerin büyük öneme sahip olduğunu belirterek şöyle devam etti:
"Öğretmenlerimiz, geleceğimizin inşasında oldukça büyük bir öneme sahiptir. Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan, emek, fedakarlık ve hoşgörü isteyen, bedeli maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli bir meslektir. Bu saygın mesleğin temel taşı ise insandır, evlatlarımızdır. İnsana yapılan her yatırım, insanın eğitimine verilen her emek ise kutsaldır. Dolayısıyla öğretmenlerimiz, istikbalimizin mimarlarıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyete intikal etmiş olan bütün öğretmenlerimizi ve eğitimcilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, güçlü bir gelecek için büyük fedakarlıklarla görevlerini icra eden tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum."
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HATAY MERKEZLİ 8 İLDE ‘GÜMRÜK GEÇİŞİNDE RÜŞVET’ OPERASYONUNDA MİLYONLARCA TL’LİK DÖVİZ VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- DÜNYANIN EN BÜYÜK MOZAİK MÜZELERİNDEN OLAN HATAY ARKEOLOJİ MÜZESİ 2026 YILININ SONUNDA ZİYARETE AÇILACAK
- PENCEREDEKİ SİNEKLİĞİ PARÇALAYARAK EVDEN AYRILAN PSİKOLOJİK RAHATSIZLIKLARI BULUNAN GENÇ SIRRA KADEM BASTI
- KOZAN BARAJI’NDA DOLULUK ORANI YÜZDE 28’E YÜKSELDİ
- KAPI KORKULUĞUNA SIKIŞAN KEDİYİ İTFAİYE KURTARDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































