

ALMANYA’DAN KAHRAMANMARAŞ’A DAYANIŞMA KÖPRÜSÜ: AKÜLÜ SANDALYELER ENGELLİLERE TESLİM EDİLDİ
Kahramanmaraş İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü ile Köln Din Hizmetleri Ataşeliği iş birliğinde Almanya'daki hayırseverlerin desteğiyle temin edilen akülü tekerlekli sandalyeler engelli vatandaşlara dağıtıldı.
Kahramanmaraş'ta engelli bireylerin toplumsal hayata katılımlarını kolaylaştırmak ve yaşam kalitelerini artırmak amacıyla akülü tekerlekli sandalye teslim töreni düzenlendi. Almanya'da yaşayan gurbetçi hayırseverlerin katkılarıyla temin edilen akülü sandalyeler, Kahramanmaraş İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü ile Köln Din Hizmetleri Ataşeliği organizasyonunda hak sahiplerine ulaştırıldı. İl Müftülüğüne bağlı Leyli Zeynep Mahçiçek Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen törene İl Müftüsü Dr. Hasan Hüseyin Güller, müftü yardımcıları, engelli bireyler ve aileleri katıldı.
Törende konuşan İl Müftüsü Dr. Hasan Hüseyin Güller, engelli vatandaşların hayatın her alanında desteklenmesinin toplumsal bir sorumluluk olduğunu ifade ederek, projenin hayata geçmesinde emeği geçen Köln Din Hizmetleri Ataşeliğine ve Almanya'daki hayırseverlere teşekkür etti.
Yapılan duaların ardından akülü tekerlekli sandalyeler engelli vatandaşlara teslim edildi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- FATMA BETÜL SAYAN KAYA TUTUKLAMA TALEBİYLE ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
- İSMAİL KÜÇÜK: “COP SÜREÇLERİ DOĞAYA DEĞİL, ULUSLARARASI ŞİRKETLERE HİZMET EDİYOR”
- COP31'İN HALKA AÇIK YÜZÜ 'YEŞİL BÖLGE'
- PATLAMALARIN YAŞANDIĞI YANGINDA PREFABRİK EV ALEVLERE TESLİM OLDU
- VALİ MASATLI’DAN ARSUZ SOSYAL HİZMET MERKEZİNE İNCELEME
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































