




Çalkaya'da İmar Sorunları Bitiyor
ANTALYA'nın Aksu ilçesi Çalkaya bölgesinde mülkiyet sorununu çözecek Çalkaya Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı imar planları Büyükşehir Belediyesi'nde askıya çıktı. Vatandaşlar için Büyükşehir Belediyesi'nde bilgilendirme masası kuruldu.
Aksu ilçesi Çalkaya bölgesinde yaklaşık 30 yıldır süren mülkiyet sorunlarının çözüme kavuşması yapılan çalışmalar tamamlandı. Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Ekim ayı toplantısında, Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Çalkaya Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı 1/25 bin ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ile 1/5 bin ölçekli İlave-Revizyon Nazım İmar Planı 1/bin ölçekli İlave-Revizyon Uygulama İmar Planı ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu onaylandı. Bakanlar Kurulu kararıyla Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı ilan edilen Altıntaş ve Güzelyurt mahallelerini kapsayan imar planları askıya çıktı. Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında imar planları bilgilendirme ve masası kuruldu. Bilgilendirme masası 7 Kasım'a kadar vatandaşlara hizmet verecek.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Türkiye Sinema ve Audiovisüel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından 2004 yılından bu yana her yıl düzenlenen “Çocuk Filmleri Festivali”, başladı.
- Kepez Belediyesi Spor Kulübü, tam gün yaz okulu düzenliyor.
- Turunç Masa'da memnuniyet oranı yüzde 93.55
- ABD İran'la resmen savaşa girdi
- Başkan Muhittin Böcek, “Halkın, hakkın, hukukun ve adaletin yanında olmaya devam edeceğiz”
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim