

Ekoloji Söyleşileri Devam Ediyor
MURATPAŞA Belediyesi'nin Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyan Merkezlerinde her ay gerçekleşen "Ekoloji" söyleşilerinin Aralık konuğu, Prof. Dr. Tuncay Neyişçi oldu.
Muratpaşa Belediyesi'nin kasım ayında Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği'yle başlayan "Ekoloji Söyleşileri'nin Aralık konuğu, Türkiye Ormancılar Derneği Batı Akdeniz Şube Başkanı Prof. Dr. Tuncay Neyişçi oldu. Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri'nde düzenlenen söyleşide Prof. Dr. Neyişçi, "ekoloji" kavramının tanımı ve kapsamı hakkında bilgi verdi.
'Ekoloji nedir, ne değildir" başlıklı söyleşide Prof. Dr. Neyişçi, günümüzde ekoloji çok önemsenmesine rağmen üniversitelerimizde ekolog yetiştirilen bölümlerin henüz mevcut olmadığını söyledi. Ekolojinin biyoloji ve çevre gibi dallarla karıştırıldığına dikkat çeken Prof. Dr. Neyişçi, "Ekoloji biyolojinin alt dalı sanılmaktadır. Oysa ekoloji ve biyoloji birbirinden tamamen farklı dallardır. Biyoloji izole ederken ekoloji bütünü izler" dedi.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HATAY MERKEZLİ 8 İLDE ‘GÜMRÜK GEÇİŞİNDE RÜŞVET’ OPERASYONUNDA MİLYONLARCA TL’LİK DÖVİZ VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- DÜNYANIN EN BÜYÜK MOZAİK MÜZELERİNDEN OLAN HATAY ARKEOLOJİ MÜZESİ 2026 YILININ SONUNDA ZİYARETE AÇILACAK
- PENCEREDEKİ SİNEKLİĞİ PARÇALAYARAK EVDEN AYRILAN PSİKOLOJİK RAHATSIZLIKLARI BULUNAN GENÇ SIRRA KADEM BASTI
- YALNIZ YAŞAYAN 78 YAŞINDAKİ ADAM EVİNDE ÖLÜ OLARAK BULUNDU
- KOZAN BARAJI’NDA DOLULUK ORANI YÜZDE 28’E YÜKSELDİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































