Bugün 09 Mayıs 2024 Perşembe
  • Antalya23 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2405.273
    %0.48
  • Dolar
    32.218
    %-0.11
  • Euro
    34.7596
    %0.22

Eyüp Koçak / Muhabir Türk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Eyüp Koçak / Muhabir Türk

Hala görmüyor musunuz?

28 Aralık 2017 Perşembe 03:19

 Konya Milli Eğitim Müdürlüğü hesabından,  ‘Ya benim çok sapık duygularım var ya da şeytan onlara uğramıyor. Bir genç kızın vücut hatlarını gördükten sonra şeytan size üflemiyorsa ya erkekliğinizi ya da imanınızı kaybetmişsiniz demektir’ paylaşımını yapan felsefe öğretmeni hakkında soruşturma açılmış.

Merak ediyorum, bu soruşturma nasıl sonuçlanacak?

Öğretmen kabiliyetinden yoksun, bu kişi görevden alınacak mı, yoksa hiçbir şey olmamış gibi, bir çocuğa tecavüz etmesi mi beklenecek?

 

Nasıl bir toplum, nasıl bir ülke olduk biz? Bu kadar kirliliğe, bu kadar bataklığa nasıl saplandık?  Hayattaki tek felsefesi seks olan bu insanların elinden çocuklarımızı kim, nasıl kurtaracak?  Yaşanan bunca olay, yaşanan bunca ölümlerden neden hala ders almıyoruz?   İmam Hatip Lisesi’nde görev yapan,  hayattaki tek felsefesi bacak arasından ibaret olan bu sözde öğretmeninin paylaşımı, bize tehlikenin boyutunu haykırmıyor mu?   

 

Eğitim sistemimizin içine sızmış öğretmen kılıklı sapıklar için Milli Eğitim Bakanlığı derhal bir temizlik hareketi başlatmalı.  FETÖ’cülerle, PKK’lılarla nasıl mücadele ediliyorsa,  bu sözde felsefe öğretmeni gibilerle de aynı mücadele kararlılıkla ortaya konmalı.  Aksi takdirde bu devletin resmi kurumları da bu suça ortaklık etmiş, yeni yeni öğretmen kılığındaki sapıkların üremesine hizmet etmiş olur.

 

Din adına dinsizleştiren, namus adına namussuzlaştıran bu insanlardan bu toplumu temizlemezsek, daha beter bir yozlaşma, daha işin içinden çıkılmaz bir bataklık bizleri bekliyor demektir. Bu bataklığa saplanmadan çocuklarımızı bu ve bunun gibi insanların şerrinden korumalıyız. 

Öyle bir süreç yaşıyoruz ki; herkes geleceğinden kaygı duyuyor. Öğretmeni, sanatçısı, siyasetçisi, işçisi, patronu ne kadar insan varsa deliriyor farkında değil misiniz? Bu toplumu bugüne kadar bir arada tutan ne kadar değer varsa,  hepsi inanılmaz bir şekilde tahrip ediliyor.  Bir bakıyorsunuz işten atılan işçi, internetten aldığı silahla patronu ve bütün çalışanları öldürüyor. Bir bakıyorsunuz ev kiralayamayan öğretmen intihara kalkışıyor. Bir bakıyorsunuz sanatçının yerini zibidiler alıyor. Bir bakıyorsunuz öğrenci, okursam ne olacak deyip kendini sokaklara vuruyor. Bir bakıyorsunuz hırsız, çaldığı bütün eşyalarla birlikte serbest bırakılıyor.  Adam öldüren, yaralayan şehir eşkıyalarının yaptıkları her şey yanına kar kalıyor.  Bir bakıyorsunuz felsefe öğretmeni eşofman giyen kız çocuklarından şehvet duyuyor.  Bir bakıyorsunuz,  otobüste, trende, vapurda Allah diyen kim varsa, kadınlarımıza ve kızlarımıza ilk namussuzluğu  o yapıyor.  Bir bakıyorsunuz siyasi istikbal uğruna insanlar dansözlüğü tercih etmiş. Bir bakıyorsunuz, bir bakıyorsunuz bir bakıyorsunuz…

Sahi hala görmüyor musunuz?

İç savaş tehlikesiyle KHK çıkarmaya gerek yok.  Yıllardır bakıp bakıp görmediklerinizi görün yeter!

 

 

Bu yazı toplam 4079 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim