




Kemer'de Cumhuriyet Coşkusu
ANTALYA'nın Kemer ilçesinde Cumhuriyetin kuruluşunun 95'inci yılı törenle kutlandı.
Kemer'deki kutlamalar ilk olarak Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar'ın makamında tebrikleri kabulüyle başladı. Ardından İlçe Stadyumu'nda devam eden törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı okundu.
Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar, Cumhuriyet Başsavcısı Veli Ecir, Belediye Başkanı Mustafa Gül, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ergel, Emniyet Müdürü Rasim Oymaağaç, İlçe Sahil Güvenlik Komutanı Seyir Astsubay Kıdemli Başçavuş Ulvi Gören, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrencilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar, Cumhuriyetin kuruluşunun 95'inci yılını kutladı. Konuşmanın ardından ilçede bulunan okullarda öğrenim gören öğrencilerin halk oyunları gösterileri ve şiirlerle tören devam etti. İlçe genelinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar, Cumhuriyet Başsavcısı Veli Ecir ve Belediye Başkanı Mustafa Gül verdi.
Tören resmigeçitle tamamladı.
Kemer'de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları akşam yapılacak fener alayı ve Edip Akbayram konseriyle devam edecek.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Sigarayı Bırakmak Uzun Vadede Depresyon Ve Anksiyete Belirtilerini Azaltıyor
- Alanya’da kurban satış yerleri doldu
- Antalya’da Diz Kireçlenmesine Çift Aşamalı Tedavi: Yürüyemeyen Hasta Ayağa Kalktı
- Yediemin otoparkları araç mezarlığına döndü, 25 yıldır bekleyen araçlar var
- Prematüre Bir Bebeğin Yaşam Mücadelesi, Yapay Zekâ Destekli Uygulamaya Dönüştü
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim