

Kemer'de Gıda Denetimi
KEMER Belediyesi Zabıta ekipleri, fırın, pastane, market, kasap ve lokantalarda gıda denetimi yaptı. Zabıta ve gıda mühendisinden oluşan ekip işletmecilere dikkat etmeleri gereken hususlar konusunda bilgi verdi.
Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, belediye bünyesindeki gıda mühendisiyle birlikte ilçede bulunan lokanta, kasap, market, pastane ve fırınlarda gıda denetimi gerçekleştirdi. Zabıta ekibi, işletmelerdeki gıda maddelerinin son kullanma tarihleri ve temizliği, işletmede hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı, iş yeri açma ve çalışma ruhsatları, üretim, depolama, dinlendirme, gramaj, paketlenme ve etiketlemede özenli davranıp davranılmadığı, çalışanların sağlık raporları ve iş kıyafetleri gibi birçok konuda denetim gerçekleştirdi.
Kemerlilerin sağlıklı gıda tüketebilmesi için yapılan denetimlerin arttırıldığını kaydeden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Gıda satan işletmelerdeki denetimlere diğerlerine oranla daha fazla önem göstererek, olası olumsuzlukların önüne geçmeyi hedefliyoruz. Halkımızın sağlığı için, gıda ile ilgili tüm işletmelerde ani denetimler yapmaya devam edeceğiz" dedi.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HATAY MERKEZLİ 8 İLDE ‘GÜMRÜK GEÇİŞİNDE RÜŞVET’ OPERASYONUNDA MİLYONLARCA TL’LİK DÖVİZ VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- DÜNYANIN EN BÜYÜK MOZAİK MÜZELERİNDEN OLAN HATAY ARKEOLOJİ MÜZESİ 2026 YILININ SONUNDA ZİYARETE AÇILACAK
- PENCEREDEKİ SİNEKLİĞİ PARÇALAYARAK EVDEN AYRILAN PSİKOLOJİK RAHATSIZLIKLARI BULUNAN GENÇ SIRRA KADEM BASTI
- KOZAN BARAJI’NDA DOLULUK ORANI YÜZDE 28’E YÜKSELDİ
- KAPI KORKULUĞUNA SIKIŞAN KEDİYİ İTFAİYE KURTARDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































