

Kepez, Hizmette Sınır Tanımıyor
KEPEZ Belediyesi, ilçeye kazandırdığı 3 taziye evi ve taziye hizmeti ekibiyle acı günlerinde vatandaşlara hizmet veriyor.
Kepez Belediyesi, kurduğu taziye evleriyle vatandaşlara acı günlerinde destek oluyor. Güneş, Hüsnü Karakaş ve Çankaya mahallerinde açılan taziye evlerinden 2009 yılında bu yana 5 bin 850 kişi yararlandı. Kepez Belediyesi, taziye hizmeti ile vatandaşlara ihtiyaç halinde çadır, masa, sandalye, yiyecek ve içecek temin ediyor.
Mutlu günlerde olduğu gibi, acı günlerde de yan yana olmanın insanlığın gereği olduğunu belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "İlçemize kazandırdığımız 3 taziye evimiz ile hemşehrilerimiz taziye kabulü ve hayır işleri organizelerini daha kolay bir şekilde yapıyorlar. Kepez Belediyesi olarak, kendi evlerinde taziye kabulü yapmak isteyen hemşehrilerimizin de hizmet noktasında yine yanı başlarında yer alıyoruz" dedi.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HATAY MERKEZLİ 8 İLDE ‘GÜMRÜK GEÇİŞİNDE RÜŞVET’ OPERASYONUNDA MİLYONLARCA TL’LİK DÖVİZ VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- DÜNYANIN EN BÜYÜK MOZAİK MÜZELERİNDEN OLAN HATAY ARKEOLOJİ MÜZESİ 2026 YILININ SONUNDA ZİYARETE AÇILACAK
- PENCEREDEKİ SİNEKLİĞİ PARÇALAYARAK EVDEN AYRILAN PSİKOLOJİK RAHATSIZLIKLARI BULUNAN GENÇ SIRRA KADEM BASTI
- KOZAN BARAJI’NDA DOLULUK ORANI YÜZDE 28’E YÜKSELDİ
- KAPI KORKULUĞUNA SIKIŞAN KEDİYİ İTFAİYE KURTARDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































