

Kepez'in Üçüncü Kreşi Açılıyor
KEPEZ Belediyesi tarafından yapılan Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin üçüncü şubesi Ahatlı Mahallesi'nde hizmete açılacak.
Kepez Belediyesi'nin yoğun talep üzerine ikincisini Özgürlük Mahallesi'nde hizmete sunduğu Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin üçüncü şubesi Ahatlı Mahallesi'nde 15 Kasım Perşembe saat 11.00'da düzenlenecek törenle hizmete girecek. Kreş ve gündüz bakım evinin Ahatlı şubesi, 5 sınıfı, uyku odası, 50 kişilik çok amaçlı salon, oyun alanı ve yemekhanesi bulunuyor.
BEŞ YILDIZLI HİZMET
Her sınıfın 20 kişilik olduğu kreşlere, 36 ile 72 aylık çocuklar alınarak İngilizce, değerler eğitimi, spor, drama gibi alanlarda eğitimler veriliyor. Dönem içinde birçok eğitici gezilerin düzenlendiği kreşlerde çocuklara kahvaltı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı imkanı sunuluyor. Her yiyecek hizmeti, kreşlerin kendi mutfaklarında titizlikle hazırlanıyor. Böylece dışarıdan gelecek yiyeceklerden kaynaklanabilecek hijyen sorununun da önüne geçilmiş olunuyor. Adnan Selekler Caddesi üzerinde hizmete açılacak Ahatlı Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi, 150 öğrenci kapasiteli olarak inşa edildi.
Kreş ve gündüz bakım evleri, çalışan annelere çocuklarını güvenebilecekleri ellere emanet etme imkanı sunarak, istihdama da katkı sağlıyor.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HATAY MERKEZLİ 8 İLDE ‘GÜMRÜK GEÇİŞİNDE RÜŞVET’ OPERASYONUNDA MİLYONLARCA TL’LİK DÖVİZ VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- DÜNYANIN EN BÜYÜK MOZAİK MÜZELERİNDEN OLAN HATAY ARKEOLOJİ MÜZESİ 2026 YILININ SONUNDA ZİYARETE AÇILACAK
- PENCEREDEKİ SİNEKLİĞİ PARÇALAYARAK EVDEN AYRILAN PSİKOLOJİK RAHATSIZLIKLARI BULUNAN GENÇ SIRRA KADEM BASTI
- KOZAN BARAJI’NDA DOLULUK ORANI YÜZDE 28’E YÜKSELDİ
- KAPI KORKULUĞUNA SIKIŞAN KEDİYİ İTFAİYE KURTARDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim


































