

Konyaaltı Belediyesi, Doğayla Buluşturuyor
KONYAALTI Belediyesi'nin her ay gerçekleştirdiği doğa yürüyüşünde, Alacasu Koyu'ndan Tekirova'ya eşsiz manzara eşliğinde yüründü.
Konyaaltı Belediyesi ve Toroslar Doğa Sporları Kulübü (TODOSK) işbirliğiyle gerçekleştirilen doğa yürüyüşleri devam ediyor. Doğaseverler bu ay Alacasu Koyu'ndan başlayarak, Phaselis-Tekirova parkurunda yürüdü. TODOSK'un profesyonel rehberleri eşliğinde gerçekleşen yürüyüş, 9 kilometrelik parkurda yapıldı. Eşsiz doğa manzarası eşliğinde yürümenin keyfini yaşayan doğaseverler, şehir stresinden uzak, keyifli bir gün geçirdi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geçen yıllarda başlattıkları doğa yürüyüşlerine ilginin her geçen gün arttığını söyledi. Başkan Böcek, "Antalya doğa yürüyüşleri anlamında çok güzel parkurlara sahip. Biz de bu yönde farklı parkurlarda doğa yürüyüşleri düzenliyoruz. Doğa tutkunu halkımız bu etkinliklerimizde haftanın yorgunluğunu atarak, keyifli bir gün geçiriyor. Gelecek aylarda farklı noktalara yürüyüşler gerçekleştireceğiz" dedi.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HATAY MERKEZLİ 8 İLDE ‘GÜMRÜK GEÇİŞİNDE RÜŞVET’ OPERASYONUNDA MİLYONLARCA TL’LİK DÖVİZ VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- DÜNYANIN EN BÜYÜK MOZAİK MÜZELERİNDEN OLAN HATAY ARKEOLOJİ MÜZESİ 2026 YILININ SONUNDA ZİYARETE AÇILACAK
- PENCEREDEKİ SİNEKLİĞİ PARÇALAYARAK EVDEN AYRILAN PSİKOLOJİK RAHATSIZLIKLARI BULUNAN GENÇ SIRRA KADEM BASTI
- KOZAN BARAJI’NDA DOLULUK ORANI YÜZDE 28’E YÜKSELDİ
- KAPI KORKULUĞUNA SIKIŞAN KEDİYİ İTFAİYE KURTARDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































