

MERSİN’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 3 TUTUKLAMA
Mersin'de polisin torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti yapan ve torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik çalışma yapıldı. Ekiplerin yaptığı çalışmada 3 şüpheli belirlenerek yakalandı. Şüphelilerden çeşitli miktarlada bonzai, kokain ile uyuşturucu madde yapımında kullanıldığı değerlendirilen tütün, aseton,alfa metil fenatilamin ve suçtan elde edildiği değerlendirilen bir miktar para ele geçirildi.
Emniyette işlemleri yapılıp adliyeye sevk edilen 3 şüpheli de "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma" suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BENZİN DÖKEREK 6 OTOMOBİLİ ATEŞE VERDİ
- KONYAALTI CAZ FESTİVALİ'NDE İLK GÜN HEYECANI
- YANGINDA DAİRE KULLANILAMAZ HALE GELDİ
- 16 YAŞINDAKİ KIZI İLE GÖRÜŞTÜĞÜ GEREKÇESİYLE 20 YAŞINDAKİ GENCİ BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ
- TRAFİK GÜVENLİĞİNİ SAĞLAMAK AMACIYLA YAĞ DÖKÜLEN YOLA AVUÇLARIYLA KUM TAŞIYAN POLİS TAKDİR TOPLADI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim


































