

Minikler Parka Çiçek Dikti
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde minik öğrenciler Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelleriyle parka çiçek dikti.
Alanya'da faaliyet gösteren bir çocuk yuvasının öğrencileri, Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin düzenli mevsimlik çiçek ekimi ve peyzaj çalışmalarına katkı sağlandı. Saray Mahallesi Güzelyalı Caddesi Alaaddinoğlu Parkı'ndaki mevsimlik çiçek ekim işlemini Alanya Belediyesi personelleri yardımıyla yapan öğrenciler, minik elleriyle çiçekleri toprakla buluşturdu.
Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar, "4- 6 yaş arası çocuklarımıza doğanın ne kadar önemli olduğunu öğretmek ve bitkilerle ilgili aldıkları bilgilerle çevreye duyarlı bir birey olarak yetişmesi için Alanya Belediyesi olarak elimizden gelen özeni göstereceğiz" dedi.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HATAY MERKEZLİ 8 İLDE ‘GÜMRÜK GEÇİŞİNDE RÜŞVET’ OPERASYONUNDA MİLYONLARCA TL’LİK DÖVİZ VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- DÜNYANIN EN BÜYÜK MOZAİK MÜZELERİNDEN OLAN HATAY ARKEOLOJİ MÜZESİ 2026 YILININ SONUNDA ZİYARETE AÇILACAK
- PENCEREDEKİ SİNEKLİĞİ PARÇALAYARAK EVDEN AYRILAN PSİKOLOJİK RAHATSIZLIKLARI BULUNAN GENÇ SIRRA KADEM BASTI
- KOZAN BARAJI’NDA DOLULUK ORANI YÜZDE 28’E YÜKSELDİ
- KAPI KORKULUĞUNA SIKIŞAN KEDİYİ İTFAİYE KURTARDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































