

Recep Niyaz Sözleşmesini 2023’e Kadar Uzattı
Yukatel Denizlispor'un başarılı oyuncularından Recep Niyaz ile mukavele yenilendi. Yeşil-siyahlı takımda sözleşmesi 2021 yılında sona erecek olan Niyaz, 2 yıl daha uzatılması konusunda anlaşmaya vardı.
Denizlispor'da bir yıl daha sözleşmesi bulunan oyunculardan Recep Niyaz'la mukavele yeniledi.
Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren yeşil-siyahlı takım, sözleşmesi 2021 yılında sona erecek olan başarılı oyuncu Recep Niyaz'la sözleşmenin 2 yıl uzatılması konusunda anlaşmaya vardı. Haluk Ulusoy Tesislerinde, kulüp başkanı Ali Çetin, başkan yardımcıları Salih Özcan ve Kaan Şanlıkan, Sportif Direktörümüz Burak Özsaraç ile bir araya gelen Recep Niyaz, kendisini 2023 yılına kadar olan sözleşmeye imza attı.
Öte yandan, imza töreninde konuşan kulüp başkanı Ali Çetin, Denizlispor alt yapısında yetişen ve bugüne kadar takıma büyük katkı sağlayan Recep Niyaz'la sezon sonunda sona erecek sözleşmenin 2 yıl daha uzatıldığını ifade ederek, "Her iki taraf için de hayırlı olsun" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ŞAHİNİ ÖLÜMDEN KURTARIP, ÖZGÜRLÜĞE BIRAKTILAR
- SON 65 YILIN EN KURAK YILIYLA YOK OLMA NOKTASINA GELEN ASİ NEHRİ’NDE YAĞIŞLARLA BİRLİKTE DEBİ YÜKSELDİ
- SOSYAL MEDYA ŞOVUYLA HEM EHLİYETİNDEN OLDU HEM DE 46 BİN TL CEZA YEDİ
- AŞIRI YAĞIŞLA BİRLİKTE YOLDA YAŞANAN ÇÖKME ANI GÖRÜNTÜLENDİ
- DERELERDEN AKDENİZ’E AKAN SEL SULARI KIYI ŞERİDİNİ ÇAMURA BÜRÜDÜ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































