

'Renklerin Gücü' Sergisi
RESSAM Hasan Bağdaş'ın "Renklerin Gücü" adlı resim sergisi açıldı.
Aydın Kanza Sanat Galerisi'ndeki serginin açılışı, neyzen ve udi Mustafa Coşkun, kanun sanatçısı Havva Gıyıcı ve ses sanatçısı Bülent Tileninoğlu'nun mini Türk Sanat Müziği konseri eşliğinde açıldı. Serginin kurdelesini Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz ve ressam Hasan Bağdaş birlikte kesti. Güzel Sanatlar Fakültesi'nden akademisyenlerin de ilgisini çeken sergide yer alan yağlıboya ve akrilik boya çalışması eserler hayranlık uyandırdı.
Avustralya RMIT Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi resim ve heykel bölümünden mezun olan, 1995 yılında Çin Guangzhou Güzel Sanatlar Akademisi'nde geleneksel Çin resim sanatı konusunda eğitim alan Hasan Bağdaş, "Eserlerimle küresel kirlilik ve çevre tahribatı karşısında duruşumu ortaya koyuyorum" dedi.
Birçok ülkede ve Türkiye'de pek çok sergi açtığını belirten Bağdaş'ın 40 eserinin yer aldığı sergi, 3 Kasım Cumartesi gününe kadar açık kalacak.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HATAY MERKEZLİ 8 İLDE ‘GÜMRÜK GEÇİŞİNDE RÜŞVET’ OPERASYONUNDA MİLYONLARCA TL’LİK DÖVİZ VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- DÜNYANIN EN BÜYÜK MOZAİK MÜZELERİNDEN OLAN HATAY ARKEOLOJİ MÜZESİ 2026 YILININ SONUNDA ZİYARETE AÇILACAK
- PENCEREDEKİ SİNEKLİĞİ PARÇALAYARAK EVDEN AYRILAN PSİKOLOJİK RAHATSIZLIKLARI BULUNAN GENÇ SIRRA KADEM BASTI
- KOZAN BARAJI’NDA DOLULUK ORANI YÜZDE 28’E YÜKSELDİ
- KAPI KORKULUĞUNA SIKIŞAN KEDİYİ İTFAİYE KURTARDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































