Bugün 04 Mayıs 2026 Pazartesi
  • Antalya14 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    6665.55
    %-0.55
  • Dolar
    45.198
    %-0.01
  • Euro
    53.0423
    %0.02
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEVGİ EVLERİNDE KALAN ÇOCUKLAR MANGAL BAŞINDA
04 Mayıs 2026 Pazartesi 09:23

SEVGİ EVLERİNDE KALAN ÇOCUKLAR MANGAL BAŞINDA

Adanalı kebapçı, Konya'da sevgi evlerinde kalan çocuklar için kebap hazırladı.

Adanalı kebapçı, Konya'da sevgi evlerinde kalan çocuklar için kebap hazırladı. Çocukların mangal başına geçtiği etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

Yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle öne çıkan Adanalı kebap ustası Yaşar Aydın, sevgi evlerinde kalan çocukların isteği üzerine Konya'ya gitti. Burada yüzlerce çocukla bir araya gelen Aydın, etkinlik boyunca çocuklarla yakından ilgilendi. Mangalın başına geçen çocuklar, Yaşar Aydın ile birlikte kebap pişirmenin inceliklerini öğrendi. Ortaya renkli görüntüler çıktı. Çocuklar hem kebap yapmanın heyecanını yaşadı hem de unutulmaz bir gün geçirdi.

Çocuklarla tek tek sohbet eden ve onların mutluluğuna ortak olan Aydın, "Eğer bir yerde çocuklar mutluysa dünya mutludur. Dünya, çocukların mutluluğu üzerine kurulmuştur, çocuksuz dünya olmaz, iyi ki varsınız" dedi.

SEVGİ EVLERİNDE KALAN ÇOCUKLAR MANGAL BAŞINDA

SEVGİ EVLERİNDE KALAN ÇOCUKLAR MANGAL BAŞINDA

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 70 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim