Karakter boyutu :



24 Şubat 2020 Pazartesi 15:18
Şuhut’ta Muhtarlar 10 Yıldır Halı Sahada Buluşuyor
Afyonkarahisar Şuhut Muhtarlar Derneği tarafından 10 yıldır düzenlenen halı saha maçlarında muhtarlar bir araya geliyor.
Afyonkarahisar Şuhut Muhtarlar Derneği tarafından 10 yıldır düzenlenen halı saha maçlarında muhtarlar bir araya geliyor.
Şuhut'ta muhtarlar 10 yıldır halı saha maçlarında bir araya gelmeye devam ediyor. Mahalle ve köy muhtarlarından oluşan halı saha maçlarından yaş ortalamaları 45 olmasına rağmen, muhtarlar hem stres atıyor hem de eğleniyor. Halı sahada 10 yıldır maç yaptığını belirten Efe Köyü Muhtarı Mahmut İnce, "2010 yılında Şuhut ilçemizde mahalle ve köy muhtarlarımızdan oluşan bir takım oluşturduk. Sporun ve sporcunun yaşının olmadığını muhtarlarımızla beraber bir kez daha göstermiş olduk. Bu güzel sosyal faaliyetin tüm gençliğe ve muhtarlarımıza örnek olmasını diliyoruz" dedi.
Antalya Son Haber
Bu haber toplam 869 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- DİYARBAKIR-ANTALYA SEFERİNİ YAPAN SUNEXPRES’İN 7 SAATLİK RÖTARI YOLCULARIN TEPKİSİNE SEBEP OLDU
- AŞIRI YAĞIŞLA BİRLİKTE YOLDA YAŞANAN ÇÖKME ANI GÖRÜNTÜLENDİ
- ŞAHİNİ ÖLÜMDEN KURTARIP, ÖZGÜRLÜĞE BIRAKTILAR
- SOSYAL MEDYA ŞOVUYLA HEM EHLİYETİNDEN OLDU HEM DE 46 BİN TL CEZA YEDİ
- DERELERDEN AKDENİZ’E AKAN SEL SULARI KIYI ŞERİDİNİ ÇAMURA BÜRÜDÜ
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































