Bugün 19 Mart 2024 Salı
  • Antalya18 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2233.211
    %-0.50
  • Dolar
    32.3346
    %0.08
  • Euro
    35.1091
    %-0.21
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tütüncü Basketbolcuları Ağırladı
28 Mart 2023 Salı 11:23

Tütüncü Basketbolcuları Ağırladı

Antalya şampiyonu olarak bölge ve Anadolu şampiyonalarına katılan basketbol takımlarını ağırlayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, disiplinli...

Antalya şampiyonu olarak bölge ve Anadolu şampiyonalarına katılan basketbol takımlarını ağırlayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, disiplinli bir şekilde çalışanların mutlaka kazandığını söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya şampiyonu olarak bir üst elemelere katılacak basketbol takımlarını belediye meclis salonunda ağırladı. Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün U16 ve U18 Kız Basketbol Takımları, U18 Erkek Takımı Türkiye Şampiyonluğu eleme müsabakalarına katılacakken Kepez Dokuma Spor Kulübü Büyük Erkekler Takımı 2 Nisan'da başlayacak lige hazırlanıyor. Kulüp Başkanı Hakan Çatal, Basketbol Koordinatörü Besim Güvenç ve koçlar ile birlikte şampiyona yolculuğu öncesinde Başkan Tütüncü'yü ziyaret eden U18 erkek ve kız takımları, desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

"Şampiyonaya gitmek katı kuralımız"

Antalya'da geleceğin takımlarını kurduklarını belirterek söze başlayan Başkan Çatal, oyuncularından çok başarı beklediklerini söyledi. Altyapı takımlarında Türkiye şampiyonasına gidebilmenin katı kuralı olduğuna değinen Çatal, belediyenin sağladığı imkanlar için teşekkür etti. Birlikte başarı için çalışan takım sporlarını ayrı bir yere koyduğunu belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kendi altyapıları ağırlıklı takımların başarılarını da özelikle takdir ettiğini ifade etti.

"Azmedenler başarır"

Oyunculara seslenen Başkan Tütüncü, hayatta erken yaşta ciddi adımlar atılması gerektiği nasihati verdi. İş disipliniyle çok çalışarak mutlaka başarı geleceğinin altını çizen Tütüncü, kendisinin 29 yaşındayken Türkiye'nin en genç başkanı olduğunu hatırlattı. Bu hedefini 7 yaşında koyduğunu belirten Tütüncü, "Bu çocuktan başkan mı olur?" demişlerdi. Başarılar arka arkaya gelince dikkati çektik. Ben hedeflerimi çok erken yaşta koymuştum. Hedefleri önce zihninizde hayata başlatırsanız çalışır, gayret ederseniz ve olur. Kendinize sanal ortam kurup çeşitli bahanelerle azim göstermeden yaşarsanız, bir süre mutlu olursunuz. Ama rota çizecek çalışma ortaya koyar ve hayalinizin peşinden koşarsanız, bu sizi çok daha mutlu eder. Azmedenler eninde sonunda başarır. Emeğinizin karşılığını aldığınızda mutluluk duyarsınız" diye konuştu.

Bu haber toplam 882 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim