

Vali Karaloğlu'ndan Emniyet Kemerli Paylaşım
ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, emniyet kemeri kullanımının önemine dikkati çekmek için
makam aracının arka koltuğunda otururken, emniyet kemeri bağlı halde çektiği fotoğrafını twitter hesabında, "Arka koltukta kemer takmak; trafik kazalarında yüzde 75 ölümleri engeller" notuyla paylaştı.
Antalya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Gazeteciler Cemiyeti iş birliğinde, emniyet kemeri kullanımını artırmak amacıyla "Ölümle TOKAlaşma" Projesi başlatıldı. Projenin yayınlaştırılması ve daha fazla bir kitleye ulaşması amacıyla "https://twitter.com/olumletokalasma', "https://www.facebook.com/OlumleTokalasma/?modal=admin_todo_tour" ve "https://www.instagram.com/olumletokalasma/" sosyal medya hesapları açıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı "100 Günlük Eylem Planı" kapsamına başlatılan kampanyanın öncülerinden Antalya Valisi Münir Karaloğlu, emniyet kemeri kullanımının önemine dikkati çekmek için makam aracının arka koltuğunda otururken, emniyet kemeri bağlı halde çektiği fotoğrafını twitter hesabından paylaştı.
Vali Karaloğlu'nun, "Arka koltukta kemer takmak; trafik kazalarında yüzde 75 ölümleri engeller" notuyla paylaştığı fotoğraf kısa süre çok sayıda beğeni alırken, birçok takipçisi de altına yorum yazarak kampanyaya destek verdi.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HATAY MERKEZLİ 8 İLDE ‘GÜMRÜK GEÇİŞİNDE RÜŞVET’ OPERASYONUNDA MİLYONLARCA TL’LİK DÖVİZ VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- DÜNYANIN EN BÜYÜK MOZAİK MÜZELERİNDEN OLAN HATAY ARKEOLOJİ MÜZESİ 2026 YILININ SONUNDA ZİYARETE AÇILACAK
- PENCEREDEKİ SİNEKLİĞİ PARÇALAYARAK EVDEN AYRILAN PSİKOLOJİK RAHATSIZLIKLARI BULUNAN GENÇ SIRRA KADEM BASTI
- KOZAN BARAJI’NDA DOLULUK ORANI YÜZDE 28’E YÜKSELDİ
- KAPI KORKULUĞUNA SIKIŞAN KEDİYİ İTFAİYE KURTARDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































