

15. ULUSLARARASI ANTALYA GİTAR FESTİVALİ SONA ERDİ
Bu yıl 15'incisi düzenlenen ve Türkiye'nin gitar dalındaki en uzun soluklu festivali olma özelliğini taşıyan Uluslararası Antalya Gitar Festivali, Türkan Şoray Kültür Merkezi'nde gerçekleşen kapanış konseriyle sona erdi.
Muratpaşa Belediyesi ve ODTÜ Antalya Mezunlar Derneği iş birliğiyle düzenlenen ve üç gün boyunca dünyaca tanınan gitaristleri Antalyalı sanatseverlerle buluşturan 15. Uluslararası Antalya Gitar Festivali sona erdi. Festivalin sanat yönetmenliğini klasik gitarın önemli virtüözlerinden Ahmet Kanneci üstlenirken, kapanış gecesinde İspanyol klasik gitar geleneğinin önemli temsilcilerinden David Martinez Garcia sahne aldı. Konseri Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da takip etti. Başkan Uysal, kapanış konuşmasında festivalin 15 yıldır kesintisiz olarak sürdürülmesinin önemine dikkat çekti.
Kentlerin kültür ve sanat alanında süreklilik göstermesinin değerli olduğunu belirten Uysal, "15 yıldır bu festivali sürdürüyor olmak, Muratpaşa'nın da böyle bir çalışmaya sahip çıkması harika bir şey. Şehirlerin standartları çok kıymetli. Bütün işlerimizin aşağı yukarı aynı standartta, aynı şekilde devam etmesini önemsiyoruz. 15'inci gitar festivalimiz kutlu olsun. Buraya gelen bütün sanatçılarımıza ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum" dedi.
Festivalin kapanış konserinde ise David Martinez Garcia sahne aldı. Garcia, İspanyol klasik gitar geleneğinin önemli eserlerini Antalyalı sanatseverler için seslendirdi. Konserin ardından Başkan Uysal, Garcia'ya plaket takdim etti.


Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ADANA’DA "HUZUR VE GÜVEN" UYGULAMASI: 64 ARANAN ŞAHIS YAKALANDI, 191 ARACA 1 MİLYON 139 BİN TL CEZA
- KAVGA ETTİĞİ ŞAHSA ARAÇLA ÇARPIP ÇUKURA UÇTU: O ANLAR KAMERADA
- DEHŞET ANLARI KAMERAYA YANSIMIŞTI: ARAÇLA ÇARPTIĞI KİŞİ AĞABEYİ ÇIKTI
- SAVAŞIN VE DEPREMİN PES ETTİREMEDİĞİ SURİYELİ MÜNİR, 3 KARDEŞİYLE PAYLAŞTIĞI ODADA GÜNDE 6 SAAT DERS ÇALIŞARAK TIP FAKÜLTESİNİ KAZANDI
- ADANA’DA YOLCU OTOBÜSÜ ALT GEÇİT DUVARINA ÇARPTI: 11 YARALI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































