Bugün 27 Temmuz 2024 Cumartesi
  • Antalya29 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2529.106
    %0.09
  • Dolar
    32.8951
    %0.13
  • Euro
    35.7068
    %-0.12
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aileler Ve Bebeklerine Özel Plaj Partisi
27 Temmuz 2019 Cumartesi 12:03

Aileler Ve Bebeklerine Özel Plaj Partisi

ANTALYA'nın Kemer ilçesinde ağustos ayının ilk haftasında aileler ve bebeklerine özel hem denize girebileceği hem de yarışabileceği plaj partisi düzenlenecek.

ANTALYA'nın Kemer ilçesinde ağustos ayının ilk haftasında aileler ve bebeklerine özel hem denize girebileceği hem de yarışabileceği plaj partisi düzenlenecek.

Kemer'de 4 Ağustos Pazar günü bebekli ailelere özel Ayışı Parkı içerisinde "Baby Beach Party- Bebek Plaj Partisi" düzenlenecek. 6 aylıktan 24 aya kadar bebekli ailelerin katılacağı organizasyon doğuma hazırlık eğitmeni ve doula Fatma Gül Korkusuz tarafından yapılıyor. 35 katılımcının olacağı organizasyonda aileler bebekleriyle oluşturulan alanda denizde yüzecek ardından bebek banyosu ve masajı yapılacak. Etkinlikte babalar ve bebekleri için özel bir yarışma da olacak. Babalar bu yarışmada en hızlı ve nizami olarak bebek bezi değiştirmeye çalışacak. Ayrıca anneler ve bebekleri beraber zumba yapacak.

Fatma Gül Korkusuz, "3 senedir bu işi yapıyorum. Birçok annem var, bebeğim var doğumuna katıldığım, eşlik ettiğim. Sonrasında emzirme danışmanlığı yaptığım. Bebekli ailelerin Antalya'da ve Kemer'de yapabilecek çok fazla bir aktiviteleri olmadığı için bana sürekli olarak sordular. Antalya ve çevresinde ne gibi organizasyonlar var? Neler yapabiliriz? Ne zaman denize girebiliriz? Ne koruyucular kullanabiliriz? diye birçok soruyla karşılaşıyordum. Bunu araştırdım, böyle yapılmış bir aktivite bulamadım. Çocuklu ailelerimizin sorularına toplu olarak cevap verebilmek için ben de böyle bir etkinlik organize ettim" dedi.

Organizasyonda bebeklerin özel boyun simitleriyle yüzdürüleceğini, annelerin bebekleriyle zumba yapacağını anlatan Fatma Gül Korkusuz, "Doğum sonrası veremedikleri kiloları için kalorileri yakacağız hem de keyifli bir alan oluşturacağız. Babalar için de bir organizasyon düşündük ama babaların pek hoşuna gitmeyecek bir organizasyon olabilir. Ama çok eğlenecekleri bir yarışma olacak. Babalar arası bebeklerin altını değiştirme yarışması yapacağız. En hızlı ve en doğru şekilde bebeğinin altını değiştiren babaya da bir plaket vereceğiz ve hatta küçük de bir ödülümüz olacak" diye konuştu.

Organizasyonun amacının, annelerin neler yapması gerekiyor, neyi doğru yapıyorlar, denize girerken nelere dikkat etmesi gerekiyor, bebekleri güneşten veya denizden ve bakterilerden nasıl korumak gerekiyor gibi sorunlarla ilgili bilgiler verebilmek olduğunu kaydeden Korkusuz, yoğun talep olduğu için organizasyonun devamını getireceklerini anlattı.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1047 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim