

Akbem Kurslarında Eğitim Ve Eğlence Bir Arada
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Atatürk Kültür Bilgi Eğitim Merkezi (AKBEM) yaz kursları başladı. 4 bin 926 çocuğun 23 branşta eğitim aldığı AKBEM'in yaz kurslarında öğrenciler hem eğleniyor hem de akademik, sosyal ve kültürel alanlarda kendilerini geliştirme imkânı buluyor.
Antalya'da 8-14 yaş grubu çocuklara 17 kurs merkezinde 23 ayrı branşta eğitim verilen AKBEM'de yaz dönemi kurs dersleri başladı. Yaz tatilini en verimli şekilde değerlendirmek için AKBEM kurslarına katılan öğrenciler müzik, resim, tiyatro dersleriyle kültürel ve sanatsal anlamda kişisel gelişimlerine katkı sağlıyor.
ÖZEL DERS KALİTESİNDE EĞİTİM
Öğrenciler akademik derslerle de üniversite ve lise sınavlarına en iyi şekilde hazırlanabiliyor. Matematik, fizik, kimya, biyoloji, coğrafya, tarih, İngilizce ve edebiyat derslerini konu ve soru odaklı yeni çözüm yöntemleriyle öğrenen öğrenciler, AKBEM'de yaz tatillerini avantaja çeviriyor. Özel ders kalitesinde eğitim alan öğrenciler, hem okul başarılarını artırma hem de sınavlarda başarılı olmanın önünü açıyor.
MÜZİK, SANAT, YETENEK KURSLARI
AKBEM'de hem eğlenmenin hem de öğrenmenin keyfini yaşayan öğrenciler, bilgisayar, bağlama, keman, satranç, bale, gitar, tiyatro, modern dans, halk oyunları, drama, resim, hızlı okuma, karakalem, görsel sanatlar, origami, bez bebek, yaratıcı drama, heykeltıraş, değerler eğitimi ve Kur'an-ı Kerim derslerinden de faydalanıyor. Öğrenciler böylece gelecek eğitim ve öğretim dönemi için de motivasyon kazanıyor.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BÜYÜKŞEHİR MOBİL AŞEVİ'NDEN SICAK YEMEK
- HATAY’DA BİR AİLEYE SİLAHLI SALDIRI GERÇEKLEŞTİ: ANNE HAYATINI KAYBETTİ, BABA VE KIZ EVLADI AĞIR YARALANDI
- ISPARTA’DA KİŞİSEL VERİ OPERASYONU: 1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI 10 KİŞİ HAKKINDA SORUŞTURMA SÜRÜYOR
- ALACAK, VERECEK TARTIŞMASINDA KURŞUNLARIN HEDEFİ OLAN 20 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ
- HATAY’DA GERÇEKLEŞEN SİLAHLI SALDIRIDA; ANNENİN ARDINDAN BABA DA HAYATINI KAYBETTİ, KIZ EVLATLARININ YAŞAM MÜCADELESİ SÜRÜYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































