




Alanya'da Fayton Ve Atlar Teslim Alındı
BÜYÜKŞEHİR Belediyesi'nin Antalya'da 10 Haziran itibarıyla fayton faaliyetlerini sona erdirmesinin ardından Alanya'da faaliyet gösteren 4 faytoncu daha atlarını teslim etti. 8 at Antalya Hayvanat Bahçesi'ne gönderildi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 10 Haziran 2019 itibarıyla Antalya'daki fayton faaliyetlerini durdurma ve trafikten men etme kararı aldı. Başkan Böcek, at sahiplerinin ya da ailelerinden bir kişinin belediyede istihdam edileceğini, atların ise hayvanat bahçesine alınacağını söyledi.
Antalya'da faytonculuk faaliyetinin sona ermesinin ardından Antalya'da faytona koşulan 40 at Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'ne alındı. 21 faytoncuya da fayton ve at bedeli olarak 420 bin lira ödeme yapıldı. Alanya'da atlarını teslim etmeyen 4 faytoncu da bugün atlarını Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teslim etti. Faytonlara koşulan 8 at belediye yetkililerince teslim alındı. Karşılıklı imzalanan tutanaklar sonrası atlar Antalya Hayvanat Bahçesi'ne gönderildi.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Zayıflama İğnesi Doktor Tavsiyesiyle Kullanılmalı
- Makat Fıtığı Tedavisine Kök Hücreyle 10 Dakikada Çözüm
- Muratpaşa’dan yabancılara Türkçe Konuşma Kulübü
- Başdeğirmen, mahalle buluşmalarıyla, vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinliyor
- Milletvekili Köse: "Antalya artık idari davalar için Konya’ya gitmeyecek"
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim