




Alanya’da miniklere resim kursu verildi
Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Emine Hacıkura Kütüphanesi'nde başlayan "Karakalem Resim Kursu" sona erdi.
Alanya Belediyesi'nin minik sanatçılar için açtığı Karakalem Resim Kursu tamamlandı. Görsel sanatlarda eğitim ve esere başlamanın temel basamağı sayılan dünyanın en eski sanat dallarından biri olan karakalem sanatı üzerine açılan kurstan 60 minik sanatçı yararlandı. Resim sanatına yatkınlığı olan öğrencilere katma değer sağlayacak başlangıç eğitimi niteliğindeki kursta öğrenciler yeteneklerinin farkına varırken, eğitmen ressam tarafından karakalem temel teknik becerileri konusunda bilgilendirildiler.
"12'şer kişilik 5 sınıf oluşturuldu"
4 hafta süren kurs için farklı yaş gruplarından 12 kişilik 5 farklı sınıf oluşturuldu ve 8-12 yaş arası toplam 60 öğrenci ücretsiz olarak kurstan faydalandı. Öğrendikleri teknikleri kullanarak karakalem çalışan öğrencilerin resimleri, kursun somut bir çıktısı olarak Alanya Belediyesi'nin kütüphanelerinde hediye edilen kitap ayraçlarının tasarımında kullanılacak.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- CK Enerji 20 okulda ’enerji verimliliği, tasarruf alışkanlığı ve sürdürülebilir yaşam bilinci’ eğitimi verdi
- Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi’ne 5 Yıllık Akreditasyon
- Göynük Mutfak Sanatları MYO da Bitkilerin Gıda Hikayesi Anlatıldı
- Türkiye’de artan dağ kazaları endişelendiriyor: Dağlarda kazaların nedeni bilinçsizlik ve hazırlıksızlık
- Tekerlekli Sandalye Tenisi BNP Paribas Dünya Takım Kupası’nın basın toplantısı yapıldı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim