Bugün 10 Eylül 2025 Çarşamba
  • Antalya20 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4824.466
    %0.24
  • Dolar
    41.2699
    %0.02
  • Euro
    48.3461
    %-0.01
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Altınbeşik'e Ulaşım Kolaylaştı
28 Haziran 2019 Cuma 12:48

Altınbeşik'e Ulaşım Kolaylaştı

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Altınbeşik Mağarası yolunda sürdürdüğü asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Altınbeşik Mağarası yolunda sürdürdüğü asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Türkiye'nin en büyük yer altı mağarasına giden tek yol hizmete açılarak, ulaşım daha da kolaylaştı.

Büyükşehir Belediyesi, İbradı ilçesinin Ürünlü Mahallesi'nde yer alan Avrupa'nın üçüncü Türkiye'nin en büyük yer altı mağarasına ulaşımı kolaylaştırmak üzere başlattığı asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, 5 kilometre uzunluğundaki Altınbeşik Mağarası yolunun dar ve tehlikeli olan bölümlerini genişleterek, güvenli hale getirdi.

BÖCEK'E TEŞEKKÜR

Tur otobüslerinin mağaraya kadar ulaşabileceği şekilde yeniden düzenlenen yeni yol ile artık turistler kolaylıkla mağarayı ulaşım sağlayıp ziyaret edebilecek. Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya turizmine verdiği destekten son derece memnun kaldıklarını belirten bölge halkı Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1048 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim