Bugün 19 Mart 2024 Salı
  • Antalya10 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2246.154
    %0.08
  • Dolar
    32.3335
    %0.07
  • Euro
    35.1959
    %-0.01
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Antalyaspor’da başkan yeniden Aziz Çetin
30 Eylül 2022 Cuma 20:23

Antalyaspor’da başkan yeniden Aziz Çetin

Fraport TAV Antalyaspor Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde Avukat Aziz Çetin, yeniden başkanlığa seçildi.

Fraport TAV Antalyaspor Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde Avukat Aziz Çetin, yeniden başkanlığa seçildi.

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde yapılan genel kurul, divan kurulunun oluşturulması ile başladı. Antalyaspor Divan Kurulu, Kamile Yıldırım Gülgün başkanlığında, Burhanettin Çalım, Selin Tezel ve Can Atlı'dan oluştu.

Atatürk, Türk büyükleri ve şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşımız okundu. Genel kurulda, yönetim kurulu faaliyet raporu, mali tablolar, bilanço ve gelir tablosu okundu. 01.06.2021 - 31.05.202 arasında görev yapan yönetim kurulu oy birliği ile ibra edildi. Ardından tek liste ile gidilen seçimde yeni yönetim kurulu belirlendi. Bağımsız denetim şirketinin belirlenmesinin ardından yeniden başkanlığı seçilen Av. Aziz Çetin bir konuşma yaptı.

"Dalgalanmalar yaşanabilir"

Konuşmasına, Kurucu Başkan Atilla Vehbi Konuk ve Antalyaspor'un kuruluşunda emeği geçenleri anarak başlayan Başkan Çetin, 16 aydır görev yaptıklarını hatırlatarak, "Geçtiğimiz sezon rekorlarla dolu bir sezon yaşadık. Bu sezon iyi başladık ama futbolun içinde dalgalanmalar olabilir. İyi bir teknik ekip ve iyi bir futbolcu kadromuz var. Dalgalanmaların da bazen faydasını görüyoruz. Kimin yanımızda olduğunu, kimlerin ellerini ovuşturduğunu fark edebiliyoruz" dedi.

"Var bir hayalimiz"

Görevde bulunduğu süre içinde yönetim ve denetim kurulunda yer alan, ancak yeni yönetimde bulunmayacak olanların isimlerini tek tek okuyarak teşekkür eden Başkan Çetin, "Bugünden itibaren artan sorumluluğumuzu yeni yönetim kurulumuz ile omuzlayacağız. Tribünde bayrağını salladığım kulübüme "Var bir hayalimiz" diyerek başkan oldum. Hayallerimizi gerçekleştirmek için buradayız" diye konuştu.

"Başaracağımıza inanıyoruz"

Bu sene 1 kuruşun bile hesabını yaptıklarını ifade eden Başkan Çetin, "Ekonomik şartlar, dövizdeki yükseliş, euro bazlı giderlerimiz, TL bazlı gelirlerimiz nedeniyle bu sene her zamankinden zor geçecek. Gelecek sezon daha güçlü bir Antalyaspor için bu sezonu çok dikkatli ve tedbirli geçirmek zorundayız. Ya tek yumruk olup tüm engelleri aşacağız, ya da geçmişteki gibi kısır çekişmelerin arasında kaybolup gideceğiz. Yapacağız diye vakit geçirmeyeceğiz, yapacağız. Yapabiliriz, çünkü yapabileceğimize inanıyoruz. Her başarı hikayesinin arkasında cesur kararlar alan birilerini göreceksiniz. Bize cesur kararlar aldıracak olan ise camiamızın bize olan inancı, güveni ve desteği olacak. En büyük Antalyaspor" ifadelerini kullandı.

İlk toplantı ilk antrenman

Antalyaspor'un yeni döneminde göreve gelen yönetim kurulu, seçimin hemen ardından ilk yönetim kurulu toplantısını da gerçekleştirdi. Toplantıda ilk görev dağılımı yapıldı. Başkanlığa Av. Aziz Çetin'in seçildiği yönetim kurulunda Sabri Gülel, İsmail İltemir ve Sezgin Özer başkan vekilliği, Mehmet Hasan Güneysu, Fesih Tamince, Emrah Çelik, Sami Güral, Aytaç Altay ve Yener Yıldırım asbaşkanlık, Adnan Başkan ise basın sözcülüğü görevine getirildi. Yönetim kurulu üyeleri, toplantının ardından Antalyaspor'umuzun bu akşamki antrenmanını topluca izledi.

Antalyaspor Yönetim Kurulu, Aziz Çetin, Sabri Gülel, İsmail İltemir, Memet Sezgin Özer, Mehmet Hasan Güneysu, Fesih Tamince, Emrah Çelik, Sami Güral, Aytaç Altay, Yener Yıldırım, Adnan Başkan, Emin Şaşıoğlu, Abdulkadir Satıcı, Ferit Sezer, Kerem Çankaya, Tarık Sarvan, Yıldıray Karaer, Hasan Ulaş Yıldırım, Hasan Tosun, Mustafa Ergün, Levent Ördek, Medeni Çelebi, Yasin Demir, Gökhan Çetin, Yusuf Çolak, Ali Yeşil, Alkan Evren, Sinan Boztepe ve Oktay Güzel isimlerinden oluştu.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 818 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim