Bugün 27 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya14 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2440.177
    %0.51
  • Dolar
    32.4575
    %-0.23
  • Euro
    34.7559
    %-0.63
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAKA’dan Sınırötesi İş Birliği programı kapsamında proje yazma eğitimi
28 Mart 2024 Perşembe 14:18

BAKA’dan Sınırötesi İş Birliği programı kapsamında proje yazma eğitimi

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA) desteklediği Akdeniz Sınırötesi İş Birliği Programı kapsamında düzenlenen proje yazma eğitimi başarıyla tamamlandı.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA) desteklediği Akdeniz Sınırötesi İş Birliği Programı kapsamında düzenlenen proje yazma eğitimi başarıyla tamamlandı. Eğitime, çeşitli kurumlardan katılan kamu çalışanları, projelerini daha etkin bir şekilde geliştirmek ve uygulamak amacıyla atölye çalışmalarına katıldılar. Katılımcılara, proje yazımı, ekip oluşturma ve yönetim konularında kapsamlı bir eğitim sunuldu.

baka1.jpg

Eğitime katılan kurumlar arasındaki iş birliği ve koordinasyonun güçlendirilmesi, bölgesel kalkınma için hayati öneme sahip. Antalya'daki çeşitli belediyeler, üniversiteler, kamu kurumları ve özel sektör temsilcileri, ortak projeler geliştirmeye yönelik iş birliği fırsatlarını değerlendirmek için bir araya geldiler. Bu iş birliği, bölgenin potansiyelini daha etkin bir şekilde kullanarak sürdürülebilir kalkınmayı desteklemeyi amaçlıyor.

baka2.jpg

Eğitim, katılımcıları umutlandıran bir atmosfer oluşturdu. Özellikle, katılımcıların yüksek motivasyonu ve istekli yapıları, gelecekteki projeler için umut verici bir ortam olddu. Antalya Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nde çevre yüksek mühendisi olarak çalışan Didem Yılmaz, eğitim sürecine ilişkin, "Bir proje nasıl yazılır, nasıl ilerlenir, nasıl ekip oluşturulur, onları öğreniyoruz. Eğitimin, proje geliştirme süreçlerimize faydalı olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

baka3.jpg

Eğitmen Ali Öztüfekçi ise, programın önemine vurgu yaparak, katılımcıların bilinç düzeylerinin yüksek olmasının projelerin başarılı bir şekilde ilerlemesine olan inancı artırdığını belirtti. Öztüfekçi ayrıca, "Bu potansiyelle beraber, 15 günlük atölye çalışmamız devam ediyor. Bu uygulama sonucunda arkadaşlarımızın kendi kurumları ile ilgili güzel projeler çıkaracaklarını düşünüyorum" dedi.

baka4.jpg

Eğitime katılan kurumlar arasında Burdur Orman İşletme, ISUBÜ, Karamanlı Belediyesi, Finike Belediyesi, MAKÜ TTO, ATSO, ALKÜ, Antalya Gıda Kontrol Laboratuvarı, Antalya Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü, ve Isparta Belediyesi gibi önemli kurumlar yer aldı.

*EROL YILDIZOĞULLARI

Bu haber toplam 1089 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim