

Başkan Böcek, 'Gazeteciler Günü'nü Kutladı
KONYAALTI Belediye Başkanı ve CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhitin Böcek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, gazetecilerin, gücünü kamuoyu desteğinden alan, kamuoyunu bilgilendirmek, vatandaşların haber alma hakkını ilkeli ve sorumlu gazetecilik anlayışıyla yerine getirmek gibi çok önemli bir görev üstlendiğini söyledi.
Gazetecilerin fiziki şartların zorlukları bir tarafa, zaman zaman icra etmiş oldukları görevin hassasiyetinden dolayı hukuki yaptırımlara, cezai takibata veya kişisel saldırılara maruz kalabildiğini belirten Başkan Böcek, "Mesai kavramı olmaksızın her şartta görevleri peşinde koşan gazetecilerin, halkı bilgilendirmek adına verdikleri bu zorlu mücadele her türlü takdirin üzerindedir. Bu nedenle gazetecilik mesleğine emek ve gönül veren tüm değerli basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor, görevi başında hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, tüm basın çalışanlarına sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" dedi.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HATAY MERKEZLİ 8 İLDE ‘GÜMRÜK GEÇİŞİNDE RÜŞVET’ OPERASYONUNDA MİLYONLARCA TL’LİK DÖVİZ VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- YALNIZ YAŞAYAN 78 YAŞINDAKİ ADAM EVİNDE ÖLÜ OLARAK BULUNDU
- PENCEREDEKİ SİNEKLİĞİ PARÇALAYARAK EVDEN AYRILAN PSİKOLOJİK RAHATSIZLIKLARI BULUNAN GENÇ SIRRA KADEM BASTI
- DÜNYANIN EN BÜYÜK MOZAİK MÜZELERİNDEN OLAN HATAY ARKEOLOJİ MÜZESİ 2026 YILININ SONUNDA ZİYARETE AÇILACAK
- ÜZERİ HAYVAN DIŞKISIYLA KAPATILAN KAMYONETİN GİZLİ BÖLMESİNDEN KAÇAK GÖÇMEN ÇIKTI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































