

Başkan Hamamcıoğlu'nun 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
MAKİNA Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'un 97'nci yıldönümünü büyük bir gururla bir kez daha kutlamanın sevincini yaşadıklarını söyledi.
MMO Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'un 97'nci yıldönümünü büyük bir gururla bir kez daha kutlamanın sevincini yaşadıklarını belirten Hamamcıoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Tarihimizin kıvanç dolu dönüm noktalarından biri olan bu zafer göstermiştir ki; küllerinden doğan ulusumuz, zalimlere asla boyun eğmeyecek, sonsuza dek bağımsız ve bir arada yaşayacaktır. Başta Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahramanlarımızın bizlere emanet ettiği vatanımızı korumak, Cumhuriyetimize ve bağımsızlığımıza rehber olan Atatürk ilkelerini sonsuza dek kararlılıkla sürdürmek, ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkartarak gelecek kuşaklara aktarmak hepimizin en asli görevidir. Ülkemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 97'nci yıldönümünde, bu uğurda mücadele eden Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum".
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- KONYAALTI SAHİLİNDEKİ ÇALIŞMALAR TEPKİ ÇEKTİ
- TİPİ VURDU HEYELAN YOLU KAPATTI, 2 ÇOBAN VE YAKLAŞIK 650 KÜÇÜKBAŞ HAYVAN YAYLADA MAHSUR KALDI
- ANTALYA’DA ‘DALTONLAR’ DAVASINDA KARAR: 26 SANIĞA 32 YILA VARAN HAPİS
- TABURCU OLAN GENEL SEKRETER, EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ
- STAJ YAPTIĞI PASTANEDE AKIMA KAPILARAK CAN VEREN 16 YAŞINDAKİ MAHİR’DEN BİR GÜN ÖNCE DE AYNI NOKTADA ARKADAŞINI ELEKTİK ÇARPMIŞ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































